نماینده مجلس: کریدور اینچه‌برون-شاهرود قربانی نگاه‌های سیاسی شد/۷۰ درصد مصرف غلات در شمال است، اما واردات از جنوب انجام می‌شود + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۸۹۴۲
در نشست فعالان اقتصادی گلستان با رئیس‌جمهور:

نماینده مجلس: کریدور اینچه‌برون-شاهرود قربانی نگاه‌های سیاسی شد/۷۰ درصد مصرف غلات در شمال است، اما واردات از جنوب انجام می‌شود + فیلم

جمشید قائم‌مقام، نماینده مردم رامیان، آزادشهر و بخش فندرسک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عقب‌ماندگی‌های تاریخی استان گلستان، گفت: درد اصلی ما این است که در استان خودمان باور نداشتیم و در دولت یاور نداشتیم.
نماینده مجلس: کریدور اینچه‌برون-شاهرود قربانی نگاه‌های سیاسی شد/۷۰ درصد مصرف غلات در شمال است، اما واردات از جنوب انجام می‌شود + فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جمشید قائم‌مقام در این نشست با خطاب قرار دادن مسعود پزشکیان اظهار داشت: گفتمان صداقت را از شما در مجلس آموختیم. امروز نمایندگان استان ید واحده شده‌اند و فهمیده‌ایم گلستان چه طلای بزرگی است که سال‌ها دیده نشده است.

وی با انتقاد از تمرکز واردات غلات در بنادر جنوبی گفت: بالغ بر ۷۰ درصد مصرف غلات کشور در شمال است، اما واردات آن از جنوب انجام می‌شود. این در حالی است که توافق تجارت آزاد با اوراسیا و قرارداد کلان میان چین و روسیه، فرصت بی‌نظیری برای تجارت غلات از مسیر شمال فراهم کرده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به جلسه خود با رئیس راه‌آهن کشور تصریح کرد: متأسفانه پروژه راه‌آهن اینچه‌برون-شاهرود در طول دولت‌های مختلف به دلایل سیاسی دیده نشد. در حالی که شما دو و نیم میلیارد دلار اعتبار برای کریدورها در اختیار دارید، اجرای همین کریدور می‌تواند کشور را به شریان اصلی تجارت غلات جهان متصل کند.

قائم‌مقام با تأکید بر لزوم تغییر نگاه به استان گلستان خاطرنشان کرد: نگاه به گلستان فقط تکلیفی است؛ ما موظفیم مرغ تولید کنیم، به میدان بهمن تهران بدهیم، گندم تأمین کنیم، اما به استان‌های همجوار نگاه توسعه‌ای شده است. استانی که بیش از ۴۰۰۰ شهید تقدیم کرده و ۴۰ قلم از سبد غذایی ۹۰ میلیون نفر را تأمین می‌کند، امروز جزو چهار استان پایین کشور است.

وی با اشاره به خسارت ۱۳ همتی کشاورزی گلستان در تابستان گذشته افزود: بستر تولید، آب و برق است. اگر این ۱۳ همت را در جای دیگری هزینه می‌کردیم، امروز کمبودی نداشتیم. کدام استان هم‌تراز گلستان هم دریا محور، هم مرزی، هم دارای زمین حاصلخیز و هم برخوردار از جنگل و منابع طبیعی است؟

نماینده مردم شرق گلستان در مجلس با انتقاد از اعمال قوانین دوگانه میان استان‌ها گفت: همان قوانینی که در مازندران برای گردشگری اجرا می‌شود، در گلستان جرم تلقی می‌شود. اگر بخواهیم در گرگان تله‌کابین بزنیم، به خاطر یک درخت مانع ایجاد می‌شود، اما همین کار در مازندران انجام می‌شود.

کد ویدیو

وی بارزترین مصداق بی‌عدالتی را وضعیت جاده آزادشهر به شاهرود دانست و تأکید کرد: قسمتی از این جاده که در استان سمنان است، سال‌هاست تکمیل شده، اما همان مسیر در استان گلستان حتی ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی ندارد. خون و جان مردم گلستان کم‌ارزش‌تر از سایر نقاط کشور نیست.

قائم‌مقام در پایان خطاب به رئیس‌جمهور گفت: ما را با مالیات نبینید، چون معاف هستیم. ما را با حجم محصولاتی که به کشور تقدیم می‌کنیم ببینید. از اعتبارات سفر، یک ردیف ویژه برای گلستان در نظر بگیرید تا حداقل دیگر تنزل نکند.

پربازدیدترین آخرین اخبار