کد خبر:۱۳۶۹۳۷
سالانه
12 ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال براي نگهداي درختان بختيار دشت هزينه ميشود
شهردار منطقه ۲ اصفهان با اشاره به اين كه درختان منطقه بختيار دشت برای کاهش آلودگی های ناشی از پالایشگاه و مراکز صنعتی کاشته شده است، اظهار داشت: سالانه ۱۲ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال براي حفظ و نگهداي درختان بختيار دشت هزينه مي شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، محمد فيض با اشاره به خشك شدن درختان منطقه بختيار دشت گفت: متاسفانه درختان منطقه بختیار دشت که به منظور جلوگیری و کاهش آلودگی های ناشی از پالایشگاه و سایر آلاینده های مراکز صنعتی در این منطقه با هزینه های سنگین کاشت و نگهداری شدند، قربانی سهل انگاری و آلودگی های صنایع قرار گرفته اند.
وي در ادامه بيان داشت: کاهش بارندگی، گرم شدن بی سابقه هوا و ذرات آلاینده های معلق چند سالی است شهر اصفهان و محدوده مذکور از جمله درختان بختیار دشت را تحت الشعاع قرار داده است.
فيض همچنین گفت: شهرداری منطقه سالانه ۱۲ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال براي حفظ و نگهداي درختان بختيار دشت هزينه مي كند، و در تمام دنيا حفظ منابع طبيعي محيط زيست و ارتقا آن جهت بهبود كيفي زندگي افراد در اولويت قرار دارد.
شهردار منطقه ۲ اصفهان در ادامه تاکید کرد: آلودگی های معلق در هوا که سطح درختان و برگها را احاطه کرده و همچنین آلوده شدن چاه آب فضای سبز صد هکتاری بختیار دشت جنب پالایشگاه اصفهان این شهرداری جهت آبیاری فضای سبز موجود اقدام به کرایه تانکر جهت آب رسانی و شست شوی درختان شده است.
لازم به ذکر است؛ جمع آوري سوزني برگهاي خشك شده براي جلوگيري از خطر آتش سوزی آغاز شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰