کلاهبردار ۱۵۰۰ میلیارد ریالی در تبریز دستگیر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۰۶۲۱

کلاهبردار ۱۵۰۰ میلیارد ریالی در تبریز دستگیر شد

فرمانده انتظامی آذربایجان‌شرقی از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای و سابقه‌دار در تبریز خبر داد و گفت: این متهم با روش اعتمادسازی و ادعای نفوذ در بانک‌ها، ۱۵۰۰ میلیارد ریال از افراد متمول و صاحبان مشاغل کلاهبرداری کرده بود.

کلاهبردار ۱۵۰۰ میلیارد ریالی در تبریز دستگیر شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرمانده انتظامی آذربایجان‌شرقی از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای و سابقه‌دار و کشف ۴ فقره پرونده کلاهبرداری به ارزش ۱۵۰۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد.


سردار علی محمدی عصر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی وصول چند فقره پرونده کلاهبرداری از افراد متمول و صاحبان مشاغل، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.


وی افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی و با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضایی، یک نفر متهم به کلاهبرداری را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و منسجم او را در مخفیگاهش دستگیر کردند.


فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: متهم در بازجویی‌های به‌عمل‌آمده به کلاهبرداری با روش اعتمادسازی و معرفی خود به‌عنوان فردی صاحب‌نفوذ در بانک‌های استان به افراد متمول و صاحبان مشاغل و اینکه می‌تواند این افراد را جهت اخذ وام‌های کلان به بانک‌ها معرفی نماید، اعتراف نمود.


این مقام ارشد انتظامی گفت: متهم مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد ریال از شکات کلاهبرداری کرده بود که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار