آماده‌باش بهداشت محیط هرمزگان برای نظارت بر مراکز غذایی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۰۹۴۹

آماده‌باش بهداشت محیط هرمزگان برای نظارت بر مراکز غذایی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از آماده‌باش و فعالیت مستمر بازرسان بهداشت محیط از ۳۰ بهمن تا پایان ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به‌صورت روزانه و در صورت نیاز تا نیمه‌شب انجام می‌شود.

آماده‌باش بهداشت محیط هرمزگان برای نظارت بر مراکز غذایی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یحیی میرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تشریح برنامه‌های نظارتی ماه مبارک رمضان اظهارکرد: بازرسان بهداشت محیط از ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ تا پایان ماه مبارک رمضان، با استفاده از تجهیزات سنجش پرتابل و انجام نمونه‌برداری از آب، مواد غذایی و سطوح، هر روز تا ساعت ۲۰ و در صورت نیاز تا ساعت ۲۴ به‌صورت مستمر فعالیت خواهند داشت.

 

وی افزود: در این ایام نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله واحد‌های عرضه آش و حلیم، شیرینی‌فروشی‌ها و فروشندگان زولبیا و بامیه، رستوران‌ها، کبابی‌ها، هتل‌ها، مجتمع‌های بین‌راهی و مراکز عرضه افطاری و سحری به‌صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه انجام می‌شود.

میرزاده هدف از اجرای این طرح را تشدید نظارت‌های محیطی بر اماکن عمومی، حفظ و ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از طریق آب و غذا عنوان کرد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان از شهروندان خواست ضمن رعایت ضوابط بهداشتی، از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و تهیه اقلام خوراکی از دست‌فروشان خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ ثبت و پیگیری کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار