اشتغال‌زایی برای ۴ هزار نفر در بوشهر با افتتاح ۲۲۰۰ طرح اقتصادی طی دهه فجر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۰۶۷۰

اشتغال‌زایی برای ۴ هزار نفر در بوشهر با افتتاح ۲۲۰۰ طرح اقتصادی طی دهه فجر

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر گفت: بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۲۰۰ طرح اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دهه فجر امسال با سرمایه‌گذاری ۲۲۵ همت، منجر به ایجاد فضای اشتغال برای ۴ هزار نفر در این استان شد.

اشتغال‌زایی برای ۴ هزار نفر در بوشهر با افتتاح ۲۲۰۰ طرح اقتصادی طی دهه فجر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر گفت: بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دهه فجر امسال منجر به ایجاد فضای اشتغال برای ۴ هزار نفر در این استان شد.


فردین اسلامی‌راد در جمع خبرنگاران اعلام کرد: افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی ۲۲۰۰ طرح دهه فجر امسال با سرمایه‌گذاری ۲۲۵ همت در استان بوشهر، زمینه اشتغال برای بیش از ۴ هزار جوان این استان را فراهم کرده است.


وی ادامه داد: در زمینه طرح‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، اقدامات ارزنده‌ای در استان بوشهر انجام شده که از تولید حدود ۴ مگاوات برق در ابتدای دولت، اکنون به ۷۷ مگاوات رسیده و تا پایان امسال به ۱۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد.


معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر اظهار کرد: در نهضت توسعه عدالت آموزشی، استان بوشهر موفقیت ارزنده‌ای کسب کرده و با شتاب در اجرای پروژه‌های مدرسه‌سازی، رتبه نخست کشور را داراست.

پیشرفت پروژه‌های راهسازی و درمانی


اسلامی‌راد تصریح کرد: اجرای پروژه‌های راهسازی در استان بوشهر از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و به‌ویژه در احداث بزرگراه دالکی به کنارتخته و اتصال بزرگراهی استان بوشهر به فارس، اقدامات قابل توجهی انجام شده است.


وی گفت: روز گذشته کلینیک زخم درمان مبتنی بر فناوری نوین پلاسمای سرد در استان بوشهر به‌بهره‌برداری رسید که تحولی در حوزه سلامت و درمان محسوب می‌شود.


معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر با اشاره به وجود بیش از ۳۵ هزار کارمند در استان بوشهر یادآور شد: توجه به سلامت روحی و جسمی کارکنان باعث افزایش بهره‌وری و تعالی سازمانی می‌شود و رضایت و تامین رفاه و معیشت آنان می‌تواند انگیزه را در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم تقویت کند.


اسلامی‌راد بیان کرد: ورزش باعث تقویت روابط اجتماعی شده و در فضای کار گروهی و تیمی می‌تواند بر تمرکز کارکنان و در نهایت خلق ایده‌های جدید نقش موثری ایفا کند.


وی به ظرفیت بالای نیروی انسانی و نخبگان استان بوشهر اشاره و اظهار کرد: با این ذخایر عظیم سرمایه‌های انسانی، شاهد تحول و توسعه در تمامی حوزه‌ها خواهیم بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار