طرح اخذ مالیات از اتباع خارجی یک اقدام قانونی است و تداوم خواهد یافت / ایجاد درآمد ۴۰۰ میلیارد تومانی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۴۵۳۴
مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان در پاسخ به دانشجو:

طرح اخذ مالیات از اتباع خارجی یک اقدام قانونی است و تداوم خواهد یافت / ایجاد درآمد ۴۰۰ میلیارد تومانی

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان، گفت: در اقدامی شاخص و برای اولین بار سال قبل ٣٠٠ میلیارد تومان و امسال ۱۰۰ میلیارد تومان و مجموعا ٤٠٠ میلیارد تومان مالیات از محل فعالیت اتباع در استان وصول شده است.

طرح اخذ مالیات از اتباع خارجی یک اقدام قانونی است و تداوم خواهد یافت / ایجاد درآمد ۴۰۰ میلیارد تومانی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید زینل‌پور مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان در نشست خبری در پاسخ به سوال دانشجو در مورد تداوم اجرای طرح وصول مالیات از اتباع خارجی ساکن در کرمان به عنوان یک مطالبه مردمی و الزام قانونی، گفت: در اقدامی شاخص و برای اولین بار سال قبل ٣٠٠ میلیارد تومان و امسال ۱۰۰ میلیارد تومان و مجموعا ٤٠٠ میلیارد تومان مالیات از محل فعالیت اتباع در استان وصول شده است.

 

وی افزود: اجرای این اقدام قانونی کار بسیار مهمی بود که با کمک دادستان و مراجع ذیصلاح نظارتی و امنیتی در استان صورت گرفت و طی آن ۴۵ هزار برگ مربوط به ٩ هزار نفر از اتباع با پیگیر‌های فراوان صادر شد و از طریق قانونی پیگیری گردید و طی این مدت ۱۰ درصد وصولی مالیات مشاغل استان مربوط به اتباع بود؛ اجرای این طرح همچنان تداوم خواهد یافت.

 

زینل پور اعلام کرد: با این اقدام جلوی بسیاری از فرار‌های مالیاتی، پولشویی‌ها و خلاف‌ها که از طریق حساب اتباع صورت می‌گرفت، گرفته شد؛ اتباع برای تمدید کارت اقامت و کارت اشتغال باید به اداره مالیاتی مراجعه و این موضوع را تعیین تکلیف و مالیاتشان را پرداخت کنند.

 

وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان به شهرداری‌های استان کرمان از محل مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده که در مقایسه با سال قبل در همین مدت حدود ۳۵ درصد افزایش داشته است؛ باید مردم بدانند که مالیات آنها برای توسعه شهری و رفاه آنها هزینه می‌شود و از محل پرداخت مالیات‌ها، کشور ساخته خواهد شد.

 

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان با اشاره به اینکه امور مالیاتی استان کرمان در بحث جلوگیری از فرار مالیاتی جزء رتبه‌های اول کشور است، گفت: سامانه سوت‌زنی وجود دارد که مردم برای گزارش فرار‌های مالیاتی مشارکت خوبی داشتند و اداره مبارزه با پولشویی نیز در استان تشکیل شده است.

 

وی اعلام کرد: امسال ۱۲۰۰ میلیارد تومان استرداد مالیات به مودیان داشته‌ایم و در این بخش نیز جزء استان‌های اول کشور هستیم؛ امسال ۹۶ میلیارد تومان وصولی مالیات خانه‌های خالی را داشتیم.

 

 

زینل پور با بیان اینکه سال گذشته مالیات ۴۴۲ هزار و ۷۶۵ مؤدی اصناف در استان کرمان صفر شد که ۹۱ درصد مودیان اشخاص حقیقی استان را شامل می‌شد، افزود: بیش از ۹۰ درصد مالیات دریافتی استان کرمان توسط شرکت‌های بزرگ پرداخت می‌شود و حدود ٤ درصد مربوط به مشاغل و اصناف است.

 

وی با اشاره به اینکه امور مالیاتی استان کرمان در بحث جلوگیری از فرار مالیاتی جزء رتبه‌های اول کشور است، گفت: سامانه سوت‌زنی وجود دارد که مردم برای گزارش فرار‌های مالیاتی مشارکت خوبی داشتند و اداره مبارزه با پولشویی نیز در استان تشکیل شده است.

 

مشاركت مردم در طرح هاي نشان دار

 

زینل‌پور با بیان اینکه ۹۲۱۱ نفر در طرح پروژه‌های نشان‌دار استان که مردم می‌توانستند از محل پرداخت مالیات به ساخت آنها کمک کنند، شرکت کردند و محل هزینه‌کرد مالیات پرداختی خود را تعیین نمودند، افزود: به‌طور میانگین ۵۰ درصد از اعتبار این پروژه‌ها توسط مودیان مالیاتی تامین اعتبار شده که بیشتر در حوزه آموزش و پرورش و ساخت مدرسه بوده است.

 

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان به شهرداری‌های استان کرمان از محل مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده که در مقایسه با سال قبل در همین مدت حدود ۳۵ درصد افزایش داشته است؛ تکریم مودیان برای سازمان مالیاتی بسیار اهمیت دارد و تمام سعی خود را گذاشته‌ایم که مردم نارضایتی نداشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه در سال جاری سهمیه درآمد مالیاتی استان کرمان حدود ۷۷ هزار میلیارد تومان، گفت: با هماهنگی انجام شده، با اصناف تعامل خوبی داشتیم و اجازه ندادیم در حق آنها اجحاف شود.

 

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان افزود: اعتقادی به گرفتن ریالی مالیات اضافی از مردم نداریم و سازمان مالیاتی به سمت عدالت مالیاتی رفته و با سامانه‌های راه‌اندازی شده، تمام مراحل کار از پرداخت مالیات، اظهارنامه و شرایط بخشودگی شفاف است.

پربازدیدترین آخرین اخبار