سفر اژه‌ای به استان البرز / رئیس قوه قضاییه در پنجاه‌ودومین سفر استانی خود وارد کرج شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۵۷۰۸

سفر اژه‌ای به استان البرز / رئیس قوه قضاییه در پنجاه‌ودومین سفر استانی خود وارد کرج شد

غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، در ادامه سفر‌های استانی خود، عصر چهارشنبه (۶ اسفند) در سفری غیررسمی و به همراه هیئت عالی قضایی وارد استان البرز شد تا از نزدیک مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی این استان را پیگیری کند.

سفر اژه‌ای به استان البرز / رئیس قوه قضاییه در پنجاه‌ودومین سفر استانی خود وارد کرج شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان پنجاه‌ودومین سفر استانی خود از زمان تصدی ریاست دستگاه قضا، بعدازظهر امروز با همراهی هیئت عالی قضایی وارد استان البرز شد. با توجه به احکام شرعی مرتبط با مسافرت در ماه مبارک رمضان، برنامه‌های این سفر از بعدازظهر آغاز شده است.


بر اساس اعلام صورت‌گرفته، رئیس دستگاه قضا و مسئولان عالی قضایی در این سفر برنامه‌هایی را در راستای بررسی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان البرز دنبال خواهند کرد.

نشست با قضات و کارکنان واحد‌های قضایی، برگزاری جلسه با مسئولان استانی و همچنین پیگیری اجرای مصوبات سفر پیشین هیئت عالی قضایی به استان البرز، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این سفر است.


گفتنی‌است؛ رئیس قوه قضاییه از دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ و از ابتدای دوره مسئولیت خود، علاوه بر سفر‌های رسمی استانی در صدر هیئت عالی قضایی، سفر‌های غیررسمی و بدون تشریفات را نیز در دستور کار قرار داده و به استان‌های مختلف کشور برای بررسی میدانی مسائل قضایی سفر کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار