اعزام ۸ تیم امداد و نجات هلال‌احمر به حادثه سرابله
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۷۶۲۹

اعزام ۸ تیم امداد و نجات هلال‌احمر به حادثه سرابله

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام از اعزام ۸ تیم امداد و نجات این جمعیت به محل حادثه در سرابله خبر داد.

اعزام ۸ تیم امداد و نجات هلال‌احمر به حادثه سرابله

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمزه محمدی‌مقدم مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اظهار کرد:در پی وقوع انفجار‌هایی در شهرستان سرابله و اعلام نیاز از سوی مدیریت بحران، تیم‌های ارزیاب این جمعیت بلافاصله به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: پس از انجام ارزیابی‌های اولیه، ۸ تیم تخصصی امداد و نجات و آواربرداری به محل حادثه اعزام شدند تا عملیات امدادرسانی را به صورت میدانی آغاز کنند.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام تصریح کرد: نیرو‌های اعزامی از پایگاه‌های معاونت امداد و نجات، تیم واکنش سریع، پایگاه سه‌راهی کارزان، پایگاه شباب، سه تیم از شعبه چرداول و یک تیم از شعبه سیروان در عملیات حضور دارند.


محمدی‌مقدم با بیان اینکه تیم‌های اعزامی از نیرو‌های تخصصی امداد و نجات هستند، تأکید کرد: این تیم‌ها وظیفه امدادرسانی به مصدومان و اجرای عملیات آواربرداری را برعهده داشته و تا پایان عملیات در منطقه حضور خواهند داشت.


وی در پایان خاطرنشان کرد: مرکز پاسخگویی اضطراری ۱۱۲ هلال‌احمر استان به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت تماس‌های مردمی و ارائه خدمات امدادی است.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار