کد خبر:۱۳۷۹۶۵
استاندار اردبیل:
ريشه اصلي حركت هاي آزاديخواه جهان اسلام ارزشهاي اسلاميست
استاندار اردبیل گفت: ريشه اصلي حركت هاي آزاديخواه جهان اسلام و برخي كشورهاي اروپايي توجه به ارزشهاي اسلامي و تشيع است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حسین صابری امروز در همايش ملي «سير تاريخي تشيع در آذربايجان» با تاكيد بر منطقه اردبيل که به مدت دو روز در هتل رضوان سرعين در حال برگزاری است، اظهار داشت: اردبیل مهد شکل گیری شیعه است و خاندان صفویه با به رسمیت شناختن شیعه و تشکیل حکومت واحد شیعی در ایران برای اولین بار یک حاکمیت یکپارچه در این سرزمین تشکیل دادند.
وی با بیان اینکه ما به خود می بالیم که در مهد شیعه که سر منشاء آن مكتب انسان ساز اسلام و سيره نبوي و علوي و منشاء رشد بشریت است زندگی می کنیم.
استاندار اردبیل در ادامه تاکید کرد: موج بیداری اسلامی که برگرفته از الگوی انقلاب اسلامی ایران و هدایت های رهبر امت اسلامی است در عالم فراگیر شده است و استکبار منشاء حركت آزاديخواه صورت گرفته در دنیا را تشیع میداند.
صابری در ادامه بیان داشت: ريشه اصلي حركت آزاديبخش جهان اسلام و برخي كشورهاي اروپايي توجه به ارزشهاي اسلامي و تشيع است و این امر استکبار جهانی را هراسان کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا