اسفند ماه سال جاري
دومين جشنواره «اعتياد و رسانه» برگزار مي شود
مشاور دبيركل و مدير روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر از برگزاري دومين جشنواره «اعتياد و رسانه» در بخشهاي شنيداري و ديداري خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، رحيم نظري، مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعلام اين خبر، اظهار داشت: در اولين جشنواره اعتياد و رسانه كه سال گذشته برگزار شد رسانههاي مكتوب شركت داشتند به همين دليل براي اينكه رسانههاي شنيداري و ديداري را نيز به فعاليت در اين عرصه تشويق کنیم، جشنواره دوم ويژه اين رسانهها در نظر گرفته شده است.
برپايه اين گزارش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان صدا و سيما و دانشگاه هنر نهادهايي هستند كه در برگزاري دومين جشنواره اعتياد و رسانه با ستاد مبارزه با مواد مخدر مشاركت خواهند داشت./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰