اجرای کمپین ۳۰۶۰ در شهر‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۲۸۱۷

اجرای کمپین ۳۰۶۰ در شهر‌ها

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌های مقصد اتفاق می‌افتد، باید کمپین ۳۰۶۰ راهداری اجرا شود.

اجرای کمپین ۳۰۶۰ در شهر‌ها

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلیل جباری عصر امروز در دیدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل، اظهار کرد: با توجه به شرایط ویژه کشور، موج سفر‌ها به استان اردبیل از هفته‌های قبل آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود در ادامه نیز شاهد حضور مسافران در استان باشیم که میزبانی شایسته از این مسافران نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌های مقصد اتفاق می‌افتد، افزود: برپایی کمپ‌های ارائه خدمات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها یکی از اقداماتی است که انتظار می‌رود از سوی راهداری در همه محور‌ها در قالب کمپین ۳۰۶۰ اجرا شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: همچنین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل طرح نصب تابلو‌های ترافیکی راهنمای آثار تاریخی را آماده کرده و با نظر مساعد اداره کل راهداری، این تابلو‌ها با هدف معرفی آثار شاخص تاریخی استان و راهنمایی مسافران برای توزیع مناسب سفر در سطح استان به تدریج نصب خواهد شد.

جباری همچنین با اشاره به ورود بیش از ۳۰۰ هزار نفر مسافر تاکنون به استان گفت: با توجه به اینکه احتمال حضور مسافران بیشتر در استان وجود دارد، همه دستگاه‌ها و مجموعه مدیریتی استان شرایط را برای میزبانی از مسافران فراهم کرده‌اند.

کلیم‌الله وثوقی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل نیز در این جلسه با تاکید بر آمادگی این دستگاه اجرایی برای میزبانی از مسافران بیان کرد: از زمان آغاز جنگ، شاهد افزایش بیش از صد درصدی ورود مسافران به استان اردبیل بودیم و در حال حاضر مسافران ورودی در استان حضور دارند که انتظار داریم در ادامه نیز با شیب ملایم‌تری شاهد ورود مسافران به استان باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار