خدمات رایگان اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال برای زیارت اهل قبور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۲۹۹۹

خدمات رایگان اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال برای زیارت اهل قبور

روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیه‌ای، از ارائه خدمات ویژه در آخرین پنجشنبه و جمعه سال به منظور تسهیل جابجایی شهروندان و خانواده‌های معظم شهدا در بهشت زهرا (س) خبر داد.
خدمات رایگان اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال برای زیارت اهل قبور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس این گزارش، این خدمات از ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، ارائه می‌شود و شامل استقرار اتوبوس‌ها و ون‌های معلولین و جانبازان در مبادی مختلف و سرویس‌دهی به داخل بهشت زهرا است.

این روابط عمومی می‌افزاید: اتوبوس‌ها در ۹ مبدأ مختلف تهران شامل شهرک ولیعصر (عج)، پایانه خاوران، میدان خراسان، شهرک شهید محلاتی، میدان رسالت، فلکه دوم نازی آباد، فلکه دوم صادقیه، فلکه سوم دولت آباد و میدان شهرری، مستقر خواهند شد. ناوگان بر اساس تقاضای سفر از ساعت ۵:۳۰ تا ۱۹ در مبادی مستقر و خدمات رسانی خواهند کرد.

شایان ذکر است؛ ضمن ارائه خدمات داخل محدوده بهشت زهرا (س)، ناوگان مورد نیاز در مترو حرم مستقر خواهد بود و از مسیر مترو حرم به مقصد میدان بصیرت و بازگشت مجدد به ایستگاه مترو حرم سرویس‌دهی می‌کنند.

علاوه بر این، با استقرار عوامل گشت و کنترل به تعداد مورد نیاز در محل‌های اعلام شده، نظارت بر خدمات رسانی را به عهده خواهند داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار