شهدای لامرد شهدای خاصی بودند که نمونه آنها کمتر یافت می شود

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو؛حجت الاسلام مهدی دیانی مدعو دعوت شده از قم در این مراسم به بیان روایاتی از شهدا پرداخت و گفت: شهدای لامرد شهدایی هستند که همراهی امام شهیدشان را برگزیدند.
وی گفت: بزرگترين هدیه الهی برای انسان شهادت است. شهادت نقطه امال انسان های خدا جو است. پس خوشا به حال این شما که شهید داديد.
این روایتگر دفاع مقدس افزود: شما ببنید چه شهدای خدایی داشتید. شهیدی در لحظه آخر دغدغه حجاب دارد، شهیدانی که با روضه سید الشهدا بزرگ شده اند. شهدایی که با زبان روزه بودند. شهیدی که در حال تلاوت قرآن شهید شد همچون رهبر شهیدش.
این است شهدایی که واقعا انتخاب شده اند. شهیدانی از جنس نور در بین شماها بودند. شهدایی که امده بودند نقطه عطفی در زندگی شما باشند. شهدای لامرد شهدای خاصی بودند که نمونه آنها کمتر یافت می شود.
وی به بیان خاطره ای ای در جبهه های مقاومت پرداخت و گفت: وقتی در سوریه بودم در کنار ما رزمنده ای از کشور پاکستان حضور داشت که بعد از پیروزی در یکی از عملیاتها مدام گریه می کرد و اشک می ریخت. پرسیدم چرا اینچنین می کنی؟ عکس رهبر شهیدمان را از جیبش در اورد و گفت: خوشا شما که رهبری اینچنینی دارید. ما حسرت داشتن چنین رهبری را میخوریم.
حجت الاسلام دیانی ادامه داد: رهبر ما، تو ما را سربلند کردی، افتخار آفریدی، بزرگ کردی، در دنیا قدرتمند کردی اما تو اربا اربا پیش خدا رفتی. تو کسی بودی که پیشبینی کردی پیروزی ازآن مقاومت و ملت ایران است و برای دشمنان خواری و شکست و نابودی است همانطور که در قرآن وعده داده شده است.
این سخنران مراسم ادامه داد: دیگر ابرقدرتی به نام آمریکا در ذهن مردم دنیا نمانده، نه تنها پیش ستمدیدگان بلکه حتی پیش قدرتمندان و مدعیان.
خدا خواست بود که به دست ما ادب شود.
وی افزود: روزی ما مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل می گفتیم که کسی جرات نداشت. اما امروز این مرگ گفتن ها فقط آمریکا و اسرائیل را نلرزانده است بلکه یهود را در دنیا لرزانده است.
دیانی گفت: نیروهای مسلح کشورمان با دشمنی درگیر شدند که دنیا را برای خود ۷ قسمت کرده بود و کسانی را آنجا گمارده و ادعا میکرد که ارباب هستیم و شما مطیع! اما ما به آنها ثابت کردیم این ها حرفهایی پوچ و پوشالی بیش نیست.
وی افزود: دشمنان اسلام بدانند ما در دنیا رزمندگانی داریم که اگر دین ما را مورد حمله قرار دهید ما دنیا را واژگون می کنیم.
سردار زمانی جانشین فرماندهی سپاه فجر استان فارس نیز دیگر سخنران این مراسم بود. وی گفت: در این سالها که به دیدار خانواده شهدا می رفتم و میپرسیدم پشیمان نیستید که عزیز دلتان را داده اید؟ انها میگفتند به هیچ وجه! ما اگر بازهم شهیدمان زنده شود و بخواهد برای کشورمان بجنگد و برود و شهید شود باز هم استقبال می کنیم.
سردار سپاه اسلام ادامه داد: خانواده محترم شهدای جنگ رمضان، خدا را شاکر باشید که شهدای شما در حساس ترین مقطع تاریخ به شهادت رسیدند، همزمان با شهادت بزرگ رهبر جهان اسلام. خونی که با ریختنش باعث تنومند تر شدن درخت انقلاب اسلامی شد.
وی به بیان خباثت پلید جنایتکاران پرداخت و افزود: ۴۷ سال است دستشان را روی گلوی ما گذاشته اند تا تنفس را از ما بگیرند با تمام جنگ ها، چه نظامی و چه اقتصادی و چه تحریمی و .... اما نتوانستند و رهبری عزیزمان تابوی سلطه طلبی آمریکا را شکست.
وی گفت: همگان دیدن که جمهوری اسلامی هیمنه آمریکای جنایتکار و ترامپ قمارباز و اسرائیل و صهیونیزم ادم کش را شکست.
وی تاکید کرد: دشمنان آمده بودند دو کار کنند. اول براندازی و دوم تجزیه ایران. خیلی ها ابتدا جدی نمی گرفتند اما الان همه به نیت خبیث آنها پی برده اند. شک نکنید هر کشوری دیگری بود و لحظه اول جنگ فرماندهانش را زده بودند فورا پرچم سفید را بالا می برد و تسلیم می شدند. اما دیدیم در جنگ ۱۲ روزه رهبر قائد ما نگذاشت این خیال خام انجام شود. و نتیجه ان استقامت اکنون در جنگ رمضان نمایان شد و ان چیزی نیست جز پیروزی و سربلندی ما.
حجت الاسلام آزاد امام جمعه لامرد در ابتدای این مراسم گفت: ما مردم و خانواده شهدا تا کنون وظیفه داشتیم که در کف خیابان ها باشیم تا دلگرمی رزمندگان دلیر اسلام باشیم؛ همانطور که فرمانده عزیز ما سید مجید موسوی فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از ما درخواست کردند و تاکید داشتند.
وی ادامه داد: باید این میدان داری ادامه پیدا کند تا زمانی که تمدن نحس و نجس آنها (امریکا و اسرائیل) نابود گردد. ممکن است روزهایی تنفس در این راه بوجود بیاید، اما همانطور که رهبری هم از ما خواستند میبایست در خیابان ماند. این حضور در خیابان و کف میدان تا زمان نیاز و تا زمان اجرای تکلیفی که داریم باید ادامه یابد.
در انتهای مراسم مداح اهل بیت عارف ابراهیمی به مداحی و نوحه سرایی در مدح امام شهید امت و شهيدان عزیز پرداخت و کلیپی مستند از حادثه جنایت صهیونیستی آمریکایی در لامرد پخش گردید.