عرض ارادت زائران اردو زبان به ساحت مقدس رهبر شهید در ویژه‌برنامه «رهبر مقتدر»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۲۰۲۰
همزمان با چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب اسلامی صورت گرفت

عرض ارادت زائران اردو زبان به ساحت مقدس رهبر شهید در ویژه‌برنامه «رهبر مقتدر»

همزمان با چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب، ویژه‌برنامه «رهبر مقتدر» با حضور جمعی از زائران اردو زبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
عرض ارادت زائران اردو زبان به ساحت مقدس رهبر شهید در ویژه‌برنامه «رهبر مقتدر»

عرض ارادت زائران اردو زبان به ساحت مقدس رهبر شهید در ویژه‌برنامه «رهبر مقتدر»

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در این مراسم که به همت بخش شبه قاره مدیریت زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی در رواق غدیر حرم حضرت ثامن‌الائمه (ع) برگزار شد، زائران اردو زبان با ملیت‌های هندی و پاکستانی با عزاداری و ذکر مصیبت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای (ره) را گرامی داشتند.

 

در این مراسم همچنین جمعی از شاعران اردو زبان از جمله حسن زیدی، صمد نقوی، سید احمدعلی رضوی، اظهر میرزا، حسن رضا، ارم زیدی، شمشاد شمسی، عرفان نقوی، ذیشان علی حیدری اشعار و تازه سروده‌های انقلابی و حماسی خود را به روح بلند و ملکوتی سیدالشهدای انقلاب اسلامی تقدیم کردند.

عرفان‌مهدی حیدری، الفت حسین جوئیه، سید تحریر علی نقوی، سید محمد موسوی، میثم عباس سحر، سید حسن عسکری نقوی، سید سبط حیدر زیدی از دیگر شُعرای اردو زبان بودند که در این مراسم با زبان شعر و ادب مرثیه‌خوان شهادت مظلومانه رهبر شهید انقلاب شدند.

 

این شاعران آئینی همچنین اشعاری با محوریت جنگ رمضان و لزوم تبعیت از رهبر جدید انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای و حماسه‌آفرینی مردم غیور ایران بعد از شهادت رهبر انقلاب را نیز در این مراسم قرائت کردند.

 

حجت‌الاسلام سید اسد عباس کاظمی، زائر پاکستانی و از دانش آموختگان جامعه المصطفی (ص) مشهد در حاشیه این مراسم باشکوه گفت: شهادت رهبر انقلاب دل امت اسلام را داغدار کرد و همه ما از شنیدن خبر شهادت ایشان رنجیده خاطر شدیم در واقع برگزاری چنین مراسم‌هایی مرهمی بر دل داغدار ما خواهد بود. 

 

وی افزود: آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (ره) برای همه ما مانند پدری مهربان و دلسوز بودند و با شهادت ایشان همه ما احساس یتیمی می‌کنیم. ما مردم پاکستان هرگز یاد و خاطره آن مجاهد نستوه را فراموش نمی‌کنیم و با پیروی از رهبر انقلاب آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای راه ایشان را ادامه خواهیم داد.

 

فرصتی برای تجدید بیعت با رهبر شهید انقلاب

ارشدحسین آرمون، زائر هندوستانی نیز در حاشیه این مراسم گفت: شیعیان هندوستان علاقه و ارادت خاصی به رهبر شهید انقلاب داشتند شهادت آن زعیم عالیقدر موجب ناراحتی همه ما شد.

 

وی اظهار کرد: برگزاری مراسم چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (ره) بهانه‌ای شد که یک بار دیگر دوستداران ایشان دور هم جمع شوند و با آرمان‌های آن رهبر شهید تجدید میثاق کنند. این رائر هندوستانی، افزود: این مراسم همچنین فرصتی برای ابراز ارادت و محبت به محضر رهبر شهید انقلاب اسلامی بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار