در هفته گذشته آتشنشانان کرج جان ۴۳ شهروند را نجات دادند

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، جابر خوشگرد با بیان اینکه ۳ هزار تماس در یک هفته گذشته انجام شد که آتشنشانان کرج جان ۴۳ شهروند را نجات دادند گفت: در این بازه زمانی ۶۰ مورد حریق و ۱۴۵ مورد حادثه در سطح شهر کرج به ثبت رسیده است.
وی افزود: برای مدیریت این حجم از حوادث، ۲۳۷ دستگاه خودرو عملیاتی بهکارگیری شد و آتشنشانان در ۱۰ مورد استقرار ایمنی و پیشگیرانه نیز حضور فعال داشتند تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.
وی اعلام کرد: در هفته گذشته در مجموع ۳ هزار و ۹۸ تماس مردمی با سامانه ۱۲۵ برقرار شد که در پی آن، مأموریتهای مختلف امدادی و عملیاتی در سطح شهر کرج با حضور ۶۹۸ نیروی عملیاتی انجام شد؛ مأموریتهایی که هرکدام روایتگر لحظاتی حساس، سرنوشتساز و گاه نفسگیر بود.
جابر خوشگرد با اشاره به دستاوردهای انسانی این عملیاتها تصریح کرد: در جریان مأموریتهای هفته گذشته، ۴۳ نفر از شهروندان از شرایط خطرناک نجات یافتند و ۱۹ نفر نیز دچار مصدومیت شدند که بلافاصله برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.