۱۰ نشریه جدید در حوزه علوم انسانی و هنر مجوز نشر گرفتند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شصت و هفتمین جلسه کمیسیون تعیین اعتبار نشریات حوزه معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی (نخستین جلسه در سال ۱۴۰۵) با حضور اعضای کمیسیون و به ریاست دکتر محمود هاشمی معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه و با هدف تعالی و بهروزآوری نشریات این حوزه برگزار شد.
در این کمیسیون ۲۶ پرونده در راستای راهاندازی، فعالسازی، تغییر عنوان، تغییر دوره انتشار، تغییر ارکان و تعیین تکلیف نشریات غیر فعال مطرح و بررسی شد.
بر این اساس، اعضای کمیسیون با راهاندازی نشریات «حسابداری در توسعه پایدار» دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، «تحقیقات زیستی- روانی- اجتماعی در روانشناسی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، «آموزش و مدیریت گردشگری» واحد علوم و تحقیقات، «زیستن با کیفیت» واحد خمینی شهر، «افقهای نوین در فعالیتهای بدنی و سلامت» واحد مهاباد، «پژوهشنامه علوم جنایی» واحد مشهد، «همگرا: هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و سیستمهای انسانی» واحد تهران جنوب، «جغرافیا ورویکردهای نوین در گردشگری» واحد ساری، " «نوآوری مالی و رفتاری در حسابداری» واحد اسلامشهر، «ورزش، آموزش وسلامت روان» واحد فیروزآباد، موافقت کردند.