یک کوهنورد در ارتفاعات مشگین‌شهر جان باخت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۴۶۵۷

یک کوهنورد در ارتفاعات مشگین‌شهر جان باخت

رییس جمعیت هلال‌احمر مشگین‌شهر از جان باختن یک کوهنورد در اثر عارضه قلبی در ارتفاعات روستای آلوچ این شهرستان و انتقال پیکر وی به دامنه سبلان خبر داد.
یک کوهنورد در ارتفاعات مشگین‌شهر جان باخت

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو از هلال احمر اردبیل، اصغر نظری شامگاه جمعه اظهار کرد: پس از دریافت گزارش مردمی مبنی بر بروز عارضه قلبی برای یک کوهنورد در منطقه، نجاتگران هلال‌احمر بلافاصله با خودروی آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: تیم امداد و نجات کوهستان سبلان پس از چند ساعت تلاش در ارتفاعات، به فرد حادثه‌دیده دست یافت و پس از بررسی علائم حیاتی، ایست قلبی و فوت کوهنورد ۶۰ ساله تأیید شد.

وی ادامه داد: پیکر این فرد پس از اقدامات اولیه به بیمارستان منتقل و تحویل عوامل انتظامی شد.

وی با اشاره به آمادگی دائمی نجاتگران برای خدمت‌رسانی به هم‌وطنان خاطرنشان کرد: سامانه ۱۱۲ جمعیت هلال‌احمر به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌های مردمی در حوادث و سوانح است.

پربازدیدترین آخرین اخبار