افتتاح بوستان درخت عدالت در دانشگاه فردوسی مشهد/ کاشت ۵۵۵ اصله نهال
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۵۶۸۳

افتتاح بوستان درخت عدالت در دانشگاه فردوسی مشهد/ کاشت ۵۵۵ اصله نهال

افتتاحیه بوستان درخت عدالت و کاشت ۵۵۵ اصله نهال به یاد شهدای جنگ رمضان و مشاهیر در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

افتتاح بوستان درخت عدالت در دانشگاه فردوسی مشهد/ کاشت ۵۵۵ اصله نهال

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سادات معاون دانشگاه فردوسی مشهد در مراسم افتتاحیه بوستان درخت عدالت و کاشت ۵۵۵ اصله نهال به یاد شهدای رمضان و نونهالان میناب و اساتید و مشاهیر حقوق در دانشگاه فردوسی مشهد از درخت به عنوان نماد استقامت یادکرد و اظهارکرد: کاشت درختان بی‌مناسبت با فضای امروز جامعه نیست چرا که کاشت هر درخت سندی برای امیدواری، صبر و استقامت است یک درخت برای رشد و به ثمر رسیدن صبر و تحمل و مقاومت می‌کند و در برابر مشکلات ایستادگی می‌کند و امید دارد تا رشد کند و این حکایت امروز مردم مقاوم ملت ماست.

 

حمید قاضی‌زاده، استاد دانشگاه و مبتکر پویش درخت عدالت نیز اظهارکرد: ما امروز گرد هم آمده‌ایم تا بگوییم کاشت درخت فقط عمل زیست محیطی نیست بلکه دو معنا دارد یک معنا اینکه با وجود هر درخت در هوای پاک و راحت تنفس می‌کنیم و معنای دیگر آن نماد صبر و استقامت، برابری و ایستادگی است.

 

وی افزود: درختان به انسان‌ها فارغ از قومیت و نژاد، میوه، سایه و گل می‌دهند که این امر معنویت کاشت درخت را نشان می‌دهد و همه کسانی که در کاشت درخت شرکت کرده‌اند یک حس معنوی خوبی از خود به جای می‌گذارند و در احداث بوستان عدالت به شعار راهبردی از ریشه تا اندیشه توجه شده است که بر دو جنبه درختکاری اهمیت داده می‌شود.

استاد دانشگاه و مبتکر پویش درخت عدالت با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳ اولین درخت عدالت در طرقبه کاشته شد، ادامه داد: کاشت درخت هم رویکرد مادی و هم معنوی دارد در این رویکرد با حمایت اساتید دانشگاه فردوسی در اولین بوستان درخت عدالت را از ریشه تا اندیشه می‌کاریم.

 

قاضی زاده افزود: ۵۵۵ درخت مثمر در اسفندماه کاشته شده و این حرکت در زمان بمباران دشمن جنایتکار صورت گرفت که تلاشگران دانشگاه فردوسی در زمان حساس این بوستان را احداث کردند؛ امروز که در پیروزی مقاومت هستیم ۱۶۸ درخت به یاد شهدای میناب و سایر درختان برای یادبود سایر شهدای جنگ تحمیلی سوم کاشته خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: قرار است با حمایت دانشگاه به مناسبت هر رویداد یک درخت در بوستان احداث شود و چقدر زیباست وقتی درختی را بزرگان و مشاهیر بکارند و پویش درختکاری فراگیر شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار