استاندار کرمان: قرارگاه حمایت از تولید استان تشکیل می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۲۴۶۲

استاندار کرمان: قرارگاه حمایت از تولید استان تشکیل می‌شود

استاندار کرمان از تشکیل قرارگاه حمایت از تولید استان با مشارکت بخش خصوصی و دستگاه‌های موثر خبر داد و گفت: کار حمایت از تولید را با جدیت در استان دنبال می‌کنیم.

استاندار کرمان: قرارگاه حمایت از تولید استان تشکیل می‌شود

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طالبی استاندار کرمان در یکصد و بیست و یکمین جلسه شورای گفتگوی استانی دولت و بخش خصوصی گفت: فراتر از وظیفه و مسئولیتی که اتاق ایران برای اتاق‌های بازرگانی استان‌ها در ارزیابی وضعیت بنگاه‌های اقتصادی مشخص کرده بود، اتاق بازرگانی استان کرمان به خوبی درگیر این مسئله شده است. 

 

وی به تشکیل قرارگاه‌های متعدد در استان در جنگ تحمیلی سوم پرداخت و افزود: ذیل قرارگاه خدمت اتاق جنگ استان، مباحث مدیریت بازار در استان بررسی و دنبال شد و کرمان از استان‌های موفق در ثبات و پایداری بازار در بین استان‌های کشور در دوران جنگ تحمیلی سوم بود. 

 

استاندار کرمان به پیشنهاد راه‌اندازی قرارگاه حمایت از تولید در استان اشاره و تصریح کرد: ما حتما قرارگاه حمایت از تولید را در استان با مشارکت بخش خصوصی و دستگاه‌های موثر تشکیل می‌دهیم و کار حمایت از تولید را با جدیت در استان دنبال می‌کنیم. 

 

وی با اشاره به تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها افزود: در استان کرمان از شرایط ایجادشده و همچنین تفویض اختیارات به استانداران، حداکثر استفاده را خواهیم کرد تا ضمن فعال‌سازی بخش‌های راکد معدنی، مشکلات و موانع پیش‌روی حوزه معدن در استان برطرف شود. 

 

 

طالبی گفت: در این مقطع زمانی، تسریع در اجرای پروژه‌های خورشیدی را نیز به‌عنوان یک فرصت مهم در نظر گرفته‌ایم. 

 

استاندار کرمان با تأکید بر اینکه برنامه توسعه و سرمایه‌گذاری استان همچنان با قوت دنبال می‌شود، اظهار کرد: رسیدگی به مسائل و مشکلات واحد‌های آسیب‌دیده از شرایط جنگی در اولویت قرار گرفته است؛ اما این موضوع به معنای کنار گذاشتن رویکرد‌های استان در حوزه توسعه سرمایه‌گذاری، افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و گسترش فعالیت‌های معدنی نیست و این مسیر‌ها طبق برنامه ادامه خواهد یافت. 

 

طالبی گفت: همه این موارد را با جدیت دنبال می‌کنیم، چراکه بخشی از بار ناشی از نیرو‌های تعدیل‌شده در سایر حوزه‌ها می‌تواند از طریق همین برنامه‌های توسعه‌ای جذب و مدیریت شود 

 

وی به ظرفیت‌های قانونی برنامه هفتم توسعه اشاره داشت و گفت: برنامه مولدسازی که فرصت‌های سرمایه‌گذاری خوبی در استان ایجاد می‌کند را با جدیت دنبال می‌کنیم. 

 

وی افزود: با ایجاد فضایی تعاملی و همراهی همه‌جانبه، اقدامات گسترده‌ای در استان در حال انجام است تا ضمن به حداقل رساندن مشکلات واحد‌های اقتصادی، روند توسعه سرمایه‌گذاری نیز با قوت ادامه یابد. 

 

استاندار کرمان با اشاره به قرار گرفتن استان در رتبه نخست سرمایه‌گذاری و صدور مجوز‌ها در حوزه انرژی خورشیدی اظهار کرد: امسال بیشترین میزان تولید انرژی خورشیدی کشور در استان کرمان به بهره‌برداری خواهد رسید. 

 

 

وی افزود: طرح‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی استان به ارزش سه میلیارد دلار در حال پیگیری است و اجرای آنها با جدیت ادامه دارد. 

 

طالبی در خصوص مبادلات تجاری و بازرگانی و تامین کالا‌های اساسی گفت: دولت تفویض اختیارات خوبی را به استان‌های مرزی داده و ما به عنوان استانی که با  استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان اشتراک مرزی داریم، می‌توانیم تعاملات خوبی را داشته باشیم. 

 

استاندار کرمان بیان کرد: اتاق بازرگانی و معاونت اقتصادی استانداری مأموریتی مشترک خواهند داشت تا با استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان، زمینه‌های همکاری متقابل و راهکار‌های تسهیل مبادلات تجاری و بازرگانی را بررسی و پیگیری کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار