احتکار لوله پروفیل در کارخانه مورچه‌خورت اصفهان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۲۷۶۱

احتکار لوله پروفیل در کارخانه مورچه‌خورت اصفهان

سرپرست تعزیرات حکومتی اصفهان از کشف ۷۰ هزار تن لوله پروفیل انباشت‌شده در بازرسی از یک کارخانه بزرگ تولیدی در شهرک صنعتی مورچه‌خورت خبر داد و گفت که تخلفات گرانفروشی و عدم عرضه روزانه کالا به قصد ایجاد کمبود در بازار احراز شده است.
احتکار لوله پروفیل در کارخانه مورچه‌خورت اصفهان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرپرست تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: در بازرسی از یک کارخانه، ۷۰ هزار تن لوله پروفیل انباشت شده مورد رصد میدانی گشت مشترک نظارتی تعزیرات قرار گرفت.

براتعلی صالحی، سرپرست تعزیرات حکومتی اصفهان با اشاره به جزئیات این بازرسی افزود: این کارخانه بزرگ تولیدی در شهرک صنعتی مورچه‌خورت اصفهان قرار دارد و دارای انبار ۷۰ هزار تنی کالای تولیدی انباشت‌شده بود که مورد بازرسی قرار گرفت.

با بررسی مدارک و استنادات قانونی سامانه جامع تجارت، مشخص شد خروجی و فروش محصولات در سامانه ثبت نشده که امکان رصد عرضه کالا برای صنایع پایین‌دستی را غیرممکن ساخته بود.

صالحی با بیان اینکه میزان فروش کارخانه بالاتر از قیمت متعارف ارزیابی شده است، تصریح کرد: تخلفات گران‌فروشی و عدم عرضه روزانه کالا به قصد ایجاد کمبود در بازار و افزایش قیمت احراز گردید و پرونده تخلفات این کارخانه تولیدی توسط ضابطان کارشناس صمت تشکیل شد.

سرپرست تعزیرات حکومتی اصفهان همچنین از صدور دستور فروش و عرضه محصولات فولادی تولید شده در انبار این کارخانه در روز‌های آینده خبر داد و گفت: این عرضه برای رفع نیاز صنعتگران پایین‌دستی انجام می‌شود و تحت نظارت کارشناسان نظارتی صمت صورت خواهد گرفت.

پرونده تعزیری مدیرعامل این شرکت متخلف نیز در شعب تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار