پلمب انبار بزرگ قطعات لوازم برقی در فردیس/ کشف انبارهای غیرمجاز

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامرضا صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز، با اعلام جزئیات این عملیات، اظهار داشت که این اقدام در قالب گشت مشترک میان اداره تعزیرات حکومتی شهرستان فردیس، پلیس امنیت اقتصادی، بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت صمت و دانشگاه علوم پزشکی البرز صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه انبار مذکور متعلق به یک شرکت واردکننده قطعات برقی بوده، افزود: حجم قابل توجهی از قطعات خارجی و لوازم برقی ساخت یک کشور مشخص در این محل نگهداری میشد که به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها، تا زمان تعیین تکلیف نهایی و بررسی مستندات گمرکی، پلمب گردید.
صالحی عنوان کرد: بررسی دقیق اسناد مربوط به نحوه ورود، نگهداری و توزیع این کالاها در دستور کار قرار دارد و در صورت احراز هرگونه تخلف، پرونده قانونی برای متخلفان تشکیل خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت ثبت دقیق اطلاعات موجودی در سامانههای تعیینشده، هشدار داد که عدم ثبت در سامانه جامع انبارها، زمینهساز ابهام در منشأ کالا و احتمال ورود کالای قاچاق به بازار است.
مدیرکل تعزیرات البرز در پایان با اشاره به تداوم نظارتها بیان کرد: این عملیات، تعدادی از شرکتها و انبارهای پخش مواد غذایی در شهرک صنعتی فردیس نیز جهت بررسی وضعیت نگهداری و مدارک قانونی مورد بازدید قرار گرفتهاند.