پیکر دانش‌آموز شهید مینابی از روی کفش‌هایش شناسایی شد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۴۳۸۱

پیکر دانش‌آموز شهید مینابی از روی کفش‌هایش شناسایی شد + فیلم

پیکر مطهر شهید «مهدی سالاری»، دانش‌آموز ۱۰ ساله اهل میناب که در جریان حمله به مدرسه شجره طیبه به شهادت رسیده بود، پس از دو روز و تنها از طریق کفش‌های ورزشی‌اش شناسایی گردید.
پیکر دانش‌آموز شهید مینابی از روی کفش‌هایش شناسایی شد + فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جزئیات تازه‌ای از شهادت دانش‌آموز مینابی، شهید مهدی سالاری، منتشر شده است. این کودک ۱۰ ساله در پی حمله‌ی نظامی به مدرسه شجره طیبه، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

به دلیل شدت جراحات وارده، پیکر این شهید نوجوان تا دو روز قابل شناسایی نبود. سرانجام خانواده وی با حضور در مرکز شناسایی، پیکر مطهر فرزندشان را تنها از روی کفش‌های ورزشی او شناسایی کردند.

انتشار خبر شناسایی این شهید کوچک از روی نشانه‌ی کفش‌هایش، بازتاب گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای داشته و لایه‌ی دیگری از مظلومیت دانش‌آموزان در این درگیری‌ها را به تصویر کشیده است.

کفش های مهدی

شهید مهدی سالاری دانش آموز 10 ساله مینابی در پی حمله آمریکا و اسرائیل به مدرسه به شهادت رسید، پیکر او که به دلیل شدت جراحات قابل شناسایی نبود پس از دو روز، تنها از روی کفش های ورزشی اش شناسایی شد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار