دستگاه‌های کم‌کار در حوزه اشتغال از اعتبارات محروم می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۶۷۴۴
فرماندار سمنان:

دستگاه‌های کم‌کار در حوزه اشتغال از اعتبارات محروم می‌شوند

فرماندار سمنان عملکرد برخی دستگاه‌های اجرایی در ثبت و تحقق تعهدات اشتغال را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت میزان تحقق اشتغال دستگاه‌ها، ملاک اصلی تخصیص اعتبارات سال آینده خواهد بود و دستگاه‌های کم‌کار با محدودیت در دریافت اعتبارات مواجه می‌شوند.

دستگاه‌های کم‌کار در حوزه اشتغال از اعتبارات محروم می‌شوند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی صمیمیان، فرماندار سمنان در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال و مشاغل خانگی شهرستان اظهار کرد: فرمانداری به‌عنوان مجموعه حاکمیتی باید دسترسی کامل به سامانه رصد اشتغال داشته باشد و عدم دسترسی به این سامانه قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه موضوع دسترسی فرمانداری به سامانه رصد در سطح استان نیز مطرح شده است، افزود: در این خصوص دستور لازم از سوی استاندار صادر شده و لازم است دستگاه‌های مرتبط همکاری لازم را برای ایجاد دسترسی و شفاف‌سازی اطلاعات انجام دهند.

فرماندار سمنان با اشاره به ضرورت حضور مستمر و مؤثر دستگاه‌های اجرایی در جلسات تخصصی اشتغال گفت: هماهنگی و مشارکت منظم دستگاه‌ها در جلسات کارشناسی، نقش مهمی در تسریع روند پیگیری تعهدات اشتغال و رفع موانع موجود دارد و لازم است تمامی دستگاه‌های مرتبط همکاری و همراهی لازم را در این زمینه داشته باشند.

صمیمیان گفت: دستگاه‌هایی که نتوانند تا زمان تعیین‌شده به تعهدات اشتغال خود دست یابند، در تخصیص اعتبارات سال آینده با محدودیت مواجه خواهند شد و ملاک پرداخت اعتبارات، عملکرد واقعی دستگاه‌ها در حوزه اشتغال خواهد بود.

وی با اشاره به لزوم هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها اظهار داشت: ضروری است جلسات مشترک با حضور دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و فرمانداری برگزار شود تا روند پرداخت تسهیلات و تحقق اشتغال به‌صورت دقیق بررسی و موانع موجود برطرف شود.

فرماندار سمنان با بیان اینکه تمامی سهمیه‌ها و تعهدات اشتغال از سوی استان به دستگاه‌ها ابلاغ شده است، افزود: فرمانداری به‌صورت مستمر مکاتبات و پیگیری‌های لازم را انجام داده و انتظار می‌رود دستگاه‌ها نیز متناسب با ظرفیت‌های خود، برنامه‌های اجرایی و میزان اشتغال قابل تحقق را اعلام کنند.

صمیمیان خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف هستند تا زمان تعیین‌شده، برنامه‌ها و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی خود را به فرمانداری اعلام کنند تا این موضوع در تصمیم‌گیری‌های کمیته برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات مورد ملاک عمل قرار گیرد.

وی با اشاره به وضعیت مشاغل خانگی بیان کرد: برخی دستگاه‌ها و نهاد‌هایی که از تسهیلات حمایتی بهره‌مند می‌شوند، باید عملکرد ملموس‌تری در ایجاد اشتغال داشته باشند و صرف دریافت تسهیلات بدون تحقق اشتغال قابل قبول نیست.

فرماندار سمنان همچنین از بنیاد‌های حمایتی خواست نقش مؤثرتری در ایجاد اشتغال ایفا کنند و گفت: انتظار می‌رود بنیاد علوی، بنیاد برکت و بنیاد کرامت با توجه به ظرفیت‌ها و تسهیلات در اختیار، سهم بیشتری در ایجاد اشتغال شهرستان داشته باشند.

صمیمیان در پایان افزود: ارزیابی عملکرد حوزه اشتغال در شهرستان به‌صورت دقیق انجام خواهد شد و نتایج آن در تصمیم‌گیری‌ها و تخصیص اعتبارات آینده تأثیرگذار خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار