تقویت امید و رضایتمندی مردم ازمهمترین وظایف روابط عمومی قوه قضاییه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۶۹۵۰

تقویت امید و رضایتمندی مردم ازمهمترین وظایف روابط عمومی قوه قضاییه است

رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: روابط عمومی‌ها باید علاوه بر انعکاس دقیق اخبار، عملکردها و اقدامات دستگاه قضایی، مطالبات، دغدغه‌ها و انتظارات مردم را نیز به مدیران و مسئولان منتقل کنند.

تقویت امید و رضایتمندی مردم ازمهمترین وظایف روابط عمومی قوه قضاییه است

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت هفته روابط عمومی و تجلیل از مسئولان روابط عمومی دستگاه قضایی استان، با اشاره به جایگاه رسانه در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز همان‌گونه که در حوزه‌های نظامی و اقتصادی نیازمند اقتدار و آمادگی هستیم، در حوزه رسانه نیز باید با ایجاد و تقویت «رسانه مقاومتی» در برابر ابررسانه‌های وابسته به استکبار جهانی ایستادگی کنیم.

 

وی افزود: دشمن با استفاده گسترده از ابزار رسانه‌ای در تلاش برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و ایجاد ناامیدی در جامعه است و در چنین شرایطی، روابط عمومی‌ها وظیفه دارند با روایت دقیق، حرفه‌ای و امیدآفرین، نقشه‌های رسانه‌ای دشمن را خنثی کنند.

 

رئیس کل دادگستری استان کردستان با تبریک روز و هفته روابط عمومی به فعالان این حوزه، روابط عمومی را حلقه اتصال میان مردم و دستگاه قضایی دانست و تصریح کرد: روابط عمومی‌ها باید علاوه بر انعکاس دقیق اخبار، عملکردها و اقدامات دستگاه قضایی، مطالبات، دغدغه‌ها و انتظارات مردم را نیز به مدیران و مسئولان منتقل کنند.

 

وی با تأکید بر اهمیت نقش روابط عمومی‌ها در نظام قضایی، گفت: تقویت امید، اعتماد و رضایتمندی مردم نسبت به دستگاه قضایی، از مهم‌ترین وظایف واحدهای روابط عمومی در قوه قضاییه است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: روابط عمومی موفق، تنها یک واحد اطلاع‌رسانی نیست، بلکه بخشی از فرآیند اعتمادسازی و سرمایه اجتماعی در هر دستگاه محسوب می‌شود و هر اندازه این ارتباط شفاف‌تر، صادقانه‌تر و حرفه‌ای‌تر باشد، میزان رضایتمندی عمومی نیز افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به ضرورت اخلاص و مسئولیت‌پذیری در حوزه اطلاع‌رسانی عنوان کرد: مسئولان روابط عمومی در مجموعه قوه قضاییه همانند سایر مدیران نظام جمهوری اسلامی، باید خدمت به مردم، جلب رضایت الهی و ارتقای جایگاه دستگاه قضایی را محور فعالیت‌های خود قرار دهند.

 

رئیس کل دادگستری استان کردستان حفظ وحدت و انسجام میان بخش‌های مختلف حاکمیتی را از ضرورت‌های کشور عنوان کرد و ابراز داشت: وحدت میان دستگاه‌های قضایی، اجرایی و تقنینی همواره مورد تأکید بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب و مسئولان عالی قوه قضاییه بوده و روابط عمومی‌ها نقش مهمی در تقویت این هم‌افزایی و انسجام ایفا می‌کنند.

 

وی با اشاره به ضرورت ارتقای سرمایه اجتماعی دستگاه قضایی اظهار داشت: خوشبختانه امروز در استان کردستان رضایت نسبی مردم از عملکرد دستگاه قضایی شکل گرفته، اما این میزان رضایتمندی باید روز به روز تقویت شود و روابط عمومی‌ها در این مسیر نقش کلیدی دارند.

 

رئیس دستگاه قضایی استان کردستان همچنین بر لزوم تولید و انتشار اخبار دقیق، حرفه‌ای، فنی و در عین حال قابل فهم برای عموم مردم تأکید کرد و افزود: اطلاع‌رسانی در دستگاه قضایی باید مبتنی بر سیاست‌های کلان قوه قضاییه، سند تحول و تعالی و برنامه‌های عملیاتی این دستگاه باشد.

 

حسینی ادامه داد: انتشار اخبار اغراق‌آمیز یا غیرواقعی نه تنها کمکی به اعتماد عمومی نمی‌کند، بلکه می‌تواند به سرمایه اجتماعی دستگاه‌ها آسیب وارد کند؛ بنابراین صداقت، دقت و شفافیت باید اصل اساسی در اطلاع‌رسانی باشد.

 

وی یکی از مهم‌ترین ابزارهای قدرت جریان استکبار جهانی را رسانه دانست و بیان کرد: امروز دشمن با تمام توان در عرصه رسانه حضور دارد و تلاش می‌کند با عملیات روانی و جنگ ترکیبی، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهد؛ از این رو روابط عمومی‌ها باید با دانش رسانه‌ای، تحلیل دقیق و تسلط حرفه‌ای وارد میدان شوند.

 

رئیس کل دادگستری استان کردستان خطاب به مدیران روابط عمومی مجموعه‌های زیرمجموعه قوه قضاییه در استان گفت: اشراف کامل بر مسائل تخصصی سازمان، آگاهی از تحولات روز و تسلط بر اصول حرفه‌ای رسانه و خبر، از الزامات جدی فعالیت در حوزه روابط عمومی است و نباید این مسئولیت صرفاً به انتشار چند خبر و گزارش محدود شود.

 

در پایان این مراسم، از مدیران و مسئولان روابط عمومی ادارات زیرمجموعه قوه قضاییه در استان کردستان با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار