توکل، مقاومت و پایداری، کلید پیروزی در برابر دشمنان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۷۲۳۲

توکل، مقاومت و پایداری، کلید پیروزی در برابر دشمنان است

خطیب جمعه موقت کرمانشاه با بیان اینکه «خرمشهر‌ها در پیش داریم»، گفت: همانطور که با اعتماد به خدا، توسل به اهل بیت (ع)، مقاومت و پایداری، توانستیم خرمشهر را آزاد کنیم، امروز نیز در مقابل دشمنان ایستاده‌ایم و می‌توانیم پیروزی را به دست آوریم.
توکل، مقاومت و پایداری، کلید پیروزی در برابر دشمنان است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی آل‌آقا روز_ جمعه یکم خرداد_ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه ضمن تسلیت سالروز شهادت امام باقر (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، به بازخوانی بخشی از فرمایشات شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت و بر ضرورت ادامه مسیر شهدا تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه «شهید رئیسی» در سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی بر محاکمه و مجازات عاملان جنایت تأکید کرده بود افزود: مسئولان کشور باید پیام ایستادگی و پیگیری آرمان‌های شهدا را با قاطعیت به دشمنان منتقل کنند.

خطیب موقت جمعه کرمانشاه همچنین با اشاره به فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، این روز را نماد مقاومت، ایثار و امداد الهی دانست و با نقل خاطراتی از شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، بخشی از روند عملیات بیت‌المقدس را تشریح کرد.

حجت الاسلام آل‌آقا با اشاره به فرارسیدن روز عرفه، این روز را فرصتی بزرگ برای بازگشت به سوی خداوند دانست و ادامه داد: از ظهر تا غروب روز عرفه، لحظه‌لحظه زمان، سرشار از رحمت الهی است و مؤمنان باید با دعا، توبه و قرائت دعای عرفه امام حسین (ع) از این فرصت معنوی بهره ببرند.

وی درباره اهمیت دعا در روز عرفه گفت: طبق روایات، اگر کسی در ماه رمضان مورد آمرزش قرار نگرفته باشد، می‌تواند با درک حقیقت روز عرفه، مشمول رحمت الهی شود.

امام جمعه موقت کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به مناسبت روز بهینه‌سازی مصرف، صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف را از وظایف مهم جامعه اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: حتی صرفه‌جویی در مصرف آب، برق و سوخت نیز در شرایط امروز می‌تواند نوعی جهاد در راه خدا محسوب شود.

حجت الاسلام آل آقا همچنین با اشاره به روز حمایت از خانواده‌های زندانیان، بر ضرورت کمک و حمایت از این خانواده‌ها تأکید کرد و فرا رسیدن عید سعید قربان و دهه امامت و ولایت را فرصتی برای تبیین جایگاه ولایت در جامعه اسلامی دانست.

پربازدیدترین آخرین اخبار