ناتواني در رد كردن تقاضاي دوستان يكي از عوامل مصرف قرصهاي اكستازي است
دكتر محمدي، روانپزشك در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمانشاه، گفت: قرصهاي MDMA كه با نامهاي اكستالي – اكس، اكس تازي و ... شناخته ميشوند جز مواد مخدر توهم زا و سر خوش آور به شمار ميروند و روي آنها اشكال و حروفي است كه به همراه رنگ تركيبات آنها شدت و زمان تاثير نوع ماده مخدر را مشخص ميكند.
وي با اشاره به اثرات رواني اكستازي گفت: قرصها توهم زا شجاعت دروغين را ايجاد ميكند ولي تاثير اين قرصهاي نيروزا زياد باقي نميماند و وقتي تاثير آنها تمام شود از آن شور و اشتياق خبري نيست و آنچه كه باقي ميماند بي قراري، اضطراب، خستگي، بي انگيزگي و افسردگي است و احساسي كه شايد فرد را تا حد مرگ به جنون بكشاند.
محمدي خجالت و ناتواني در مقابل رد كردن تقاضاي دوستان و كاهش افسردگي و ماجراجويي را مهمترين عوامل ترغيب كننده افراد به مصرف اكستازي عنوان كرد، افزود: عملكرد اين قرصها در افراد مختلف متفاوت است و ممكن است فرد دچار عوارض جبران ناپذير شود.
اين روانپزشک در ادامه افزود: اكستازي چنان تاثيري بر ذهن فرد باقي ميگذارد كه فرد براي تكرار لذت مايل است، استفاده از آن ماده مخدر را خطرناك تر تكرار كند.
وي در پايان براي ترك مصرف اين ماده مخدر پيشنهاد كرد: فردي كه قرصهاي اكستازي مصرف ميكند براي اينكه بتواند سريعتر به زندگي مادي برگردد، بايد به روان شناس و روانپزشك مراجعه كند كه آنها با داروهاي خاص بتوانند اثرات سو مصرف اين ماده را بكاهند./انتهاي پيام/