افزایش ۷.۵ برابری قراردادهای صنعتی دانشگاه بیرجند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۱۲۴۷

افزایش ۷.۵ برابری قراردادهای صنعتی دانشگاه بیرجند

معاون پژوهش دانشگاه بیرجند از افزایش چشمگیر شاخص‌های پژوهشی، رشد ۲.۷ برابری تشویق‌های پژوهشی و عقد ۵۰ میلیارد تومان قرارداد با صنعت و معدن در یک سال اخیر خبر داد.

افزایش ۷.۵ برابری قراردادهای صنعتی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، مرضیه ثاقب‌جو امروز در نشست خبری با تأکید بر نگاه توسعه‌محور رئیس دانشگاه، از افزایش چشمگیر شاخص‌های پژوهشی، رشد ۲.۷ برابری تشویق‌های پژوهشی و عقد ۵۰ میلیارد تومان قرارداد با صنعت و معدن در یک سال اخیر خبر داد.

 

وی با اشاره به هماهنگی مطلوب در هیئت رئیسه دانشگاه، شش محور اصلی برنامه‌های حوزه پژوهش را شامل تسهیل و توانمندسازی پژوهشگران، ارتقای مرجعیت علمی، توسعه تعامل با جامعه و صنعت، توسعه فناوری و زیست‌بوم دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه انسانی، و توسعه مهارت‌های پژوهشی و فناورانه برشمرد.

 

ثاقب‌جو با بیان اینکه تلاش شده نگاه از فردمحوری به تیم‌محوری تغییر کند، به تسهیل آیین‌نامه‌ها و افزایش مشوق‌های مالی اشاره کرد و گفت: سقف گرنت پژوهشی از ۶۰ میلیون به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافت و در آینده نزدیک قصد داریم این سقف را کاملاً برداریم. همچنین حق تشویق دستاوردهای پژوهشی حدود ۲.۷ برابر شد.

 

معاون پژوهشی دانشگاه بیرجند از رشد دوبرابری تعداد نشریات دانشگاه خبر داد و افزود: تعداد نشریات دارای رتبه الف از ۴ عنوان در سال ۱۴۰۳ به ۱۰ عنوان در سال ۱۴۰۴ رسید که رشد دو و نیم برابری را نشان می‌دهد، همچنین تعداد نشریات نمایه‌شده در اسکاپوس به ۲ عنوان افزایش یافته و ۳ عنوان دیگر در حال داوری است.

 

ثاقب جو یکی از دستاوردهای مهم را رشد قراردادهای با صنعت و جامعه دانست و تصریح کرد: از خردادماه سال گذشته تاکنون، ۵۰ میلیارد تومان قرارداد با صنایع و معادن استان منعقد شده که نسبت به مدت مشابه قبل، رشد ۷.۵ برابری دارد. همچنین برای اولین بار در تاریخ دانشگاه بیرجند، ۱۰ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی از محل اعتبار مالیاتی (ماده قانون جهش تولید دانش‌بنیان) با صنایع بسته شده است.

 

وی با اشاره به جذب شش برنامه‌نویس جدید در حوزه فناوری اطلاعات و اخذ مجوز زمین برای مراکز رشد، بر لزوم تقویت ارتباط دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی و صنایع تأکید کرد و گفت: متأسفانه هنوز بسیاری از پروژه‌های آموزشی و پژوهشی استان به بیرون از استان برون‌سپاری می‌شود. درخواست ما این است که قبل از هر واگذاری، ابتدا از ظرفیت دانشگاه‌های داخل استان استعلام شود. ما اعضای هیئت علمی متخصص و صاحب‌نامی داریم که می‌توانند مشکلات استان را حل کنند.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با ریل‌گذاری انجام‌شده، دانشگاه بیرجند بتواند به سمت دانشگاه کارآفرین و حل‌کننده مسائل استان حرکت کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار