آبدهی چاه مجتمع آبرسانی طارند در پیشوا ۴ برابر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۳۰۳۳

آبدهی چاه مجتمع آبرسانی طارند در پیشوا ۴ برابر شد

فرماندار پیشوا از پایان عملیات احیا و بازسازی چاه شماره یک مجتمع آبرسانی طارند خبر داد و گفت: با اجرای عملیات لایروبی، شست‌وشو و آزمایش پمپاژ، آبدهی این چاه از ۴ لیتر بر ثانیه به ۱۵ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و به‌زودی برای تأمین پایدار آب شرب روستاهای تحت پوشش وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

آبدهی چاه مجتمع آبرسانی طارند در پیشوا ۴ برابر شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید دانش آموز، فرماندار پیشوا از پایان عملیات احیاء و بازسازی چاه شماره یک مجتمع آبرسانی طارند خبر داد و گفت که با اجرای این طرح، آبدهی چاه از حدود ۴ لیتر بر ثانیه به ۱۵ لیتر بر ثانیه افزایش یافته است.

فرماندار پیشوا اظهار داشت: به دلیل افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی و کاهش دبی چاه‌های منطقه، چاه شماره یک این مجتمع با کاهش قابل توجه آبدهی مواجه شده بود که در همین راستا، شرکت آب و فاضلاب پیشوا نسبت به احیاء و بازسازی آن اقدام کرد.

وی افزود: عملیات لایروبی، شستشو و آزمایش پمپاژ با هدف افزایش ظرفیت و بهره‌وری چاه انجام شد که نتایج حاصله رضایت‌بخش بوده و موجب افزایش آبدهی از ۴ به ۱۵ لیتر بر ثانیه شده است.

فرماندار پیشوا با اشاره به عمق حدود ۲۰۰ متری این چاه، خاطرنشان کرد: برداشت آب از لایه‌های آب شیرین در این عمق انجام می‌شود که نقش مهمی در تأمین پایدار و ارتقای کیفیت آب شرب منطقه دارد.

دانش‌آموز تأکید کرد: پس از پایان آزمایش‌های فنی و خروج تجهیزات آزمایش پمپاژ، پمپ جدید متناسب با شرایط فعلی نصب خواهد شد و طی روزهای آینده چاه مجدداً وارد مدار بهره‌برداری می‌شود تا تابستان امسال با کمترین تنش آبی در روستاهای تحت پوشش این مجتمع سپری شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار