حدود ۱۳ هزار ایثارگر طی سال گذشته در دستگاه‌های مختلف استخدام شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۴۰۹۲

حدود ۱۳ هزار ایثارگر طی سال گذشته در دستگاه‌های مختلف استخدام شدند

مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ۱۲ هزار و ۹۰۱ نفر در ایثارگر سال گذشته از طریق سهمیه‌های استخدامی مربوطه، در دستگاه‌های مختلف جذب و مشغول بکار شدند.
حدود ۱۳ هزار ایثارگر طی سال گذشته در دستگاه‌های مختلف استخدام شدند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امیر نبی زاده با اشاره به روند اشتغالزایی جامعه ایثارگران، افزود: نرخ بیکاری در جامعه ایثارگران ۴.۹ درصد و پایین‌تر از متوسط کشوری است.

وی با بیان اینکه در حوزه دریافت مجوز‌ها پنج هزار و ۸۰۰ مجوز کسب و کار دریافت شده است، ادامه داد: در حوزه ارائه آموزش‌های فنی و تخصصی۲ هزار و ۴۰۰ نفر از این آموزش‌ها برخودار شده‌اند.

مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: همچنین ۱۹ هزار و ۵۵۴ نفر از ایثارگران در سال گذشته از تسهیلات پرداختی صندوق اشتغال بنیاد شهید بهره‌مند شده‌اند.

نبی‌زاده از ارائه مشاوره در زمینه آموزش‌های فنی و تخصصی به جامعه هدف خبر داد و گفت: ۲۴ هزار نفر در استان‌های مختلف نیز در این مدت از مشاوره‌های تخصصی مربوطه بهره‌مند شده‌اند.

وی ادامه داد: در بحث آموزش‌های فنی و تخصصی نیز ۱۳۵۰۰ نفر در این دوره‌های آموزشی شرکت کردند و در مشاوره‌های آموزشی نیز در حوزه‌های ورود به کار‌های دولتی، کسب و کار‌های خصوصی و کارآفرینی به جامعه هدف ارائه شده است.

نبی‌زاده از طراحی اردو‌هایی با عنوان راه اشتغال برای جامعه هدف خبر داد که افراد جویای کار در این اردو‌ها باکسب و کار‌های بیشتر با محوریت کسب و کار‌های خرد و متوسط آشنا می‌شوند تا انگیزه‌ای در حوزه کسب و کار‌ها داشته باشند.

وی با بیان اینکه آینده کشور آینده کارآفرینی است، ادامه داد: ما هم باید در بنیاد به این سمت پیش برویم تا جویندگان کار خوداتکا شوند.

مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در حال حاضر استخدام‌های دولتی پاسخگوی نیاز جامعه هدف نیست، افزود: بر همین اساس رویکرد و برنامه‌ریزی بنیاد هم حرکت به سمت کسب و کار‌های خرد، متوسط و خوداتکایی ایثارگران جویای کار است.

پربازدیدترین آخرین اخبار