سرمایه‌گذاری ۳۱۵۹ میلیارد ریالی در بخش کشاورزی خراسان شمالی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۵۱۵۶

سرمایه‌گذاری ۳۱۵۹ میلیارد ریالی در بخش کشاورزی خراسان شمالی

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۴۹ پروژه بخش کشاورزی با اعتبار سه هزار و ۱۵۹ میلیارد ریال همزمان با هفته جهاد کشاورزی در نقاط مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، اسماعیل محمودآبادی اظهار کرد: اجرای این طرح‌ها زمینه اشتغال مستقیم سه هزار و ۵۹۱ نفر را فراهم کرده و ۶ هزار و ۲۱۴ خانوار از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

وی افزود: پروژه‌های آماده افتتاح در بخش‌های مختلف کشاورزی اجرا شده و نقش مهمی در توسعه تولید، افزایش بهره‌وری، ایجاد اشتغال و ارتقای امنیت غذایی استان دارند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: بهره‌برداری از این طرح‌ها علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، زمینه افزایش درآمد بهره‌برداران و تقویت فعالیت‌های اقتصادی در مناطق روستایی را فراهم می‌کند.

وی تصریح کرد: اجرای این پروژه‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های تولید، بهبود مدیریت منابع آب و ارتقای بهره‌وری در بخش کشاورزی انجام شده است.

محمودآبادی گفت: از مجموع ۴۹ پروژه آماده بهره‌برداری، ۲۸ پروژه در حوزه آب و خاک، پنج پروژه در بخش دام و طیور، هشت پروژه در حوزه باغبانی، سه پروژه در بخش صنایع تبدیلی و غذایی، چهار پروژه در حوزه تعاون روستایی و یک پروژه در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری اجرا شده است.

وی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی افزود: این طرح‌ها ضمن تقویت زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، به رونق اقتصادی مناطق روستایی و تحقق توسعه پایدار در استان کمک خواهد کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی هفته جهاد کشاورزی را فرصتی برای تبیین دستاوردهای این بخش دانست و گفت: بخش کشاورزی خراسان شمالی با اتکا به ظرفیت‌های تولیدی، دانش فنی و مشارکت بهره‌برداران، نقش مؤثری در تامین امنیت غذایی و توسعه پایدار استان ایفا می‌کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار