سالانه ۱۴۶۰ تن گیاهان دارویی در اردبیل تولید می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۷۷۶۸

سالانه ۱۴۶۰ تن گیاهان دارویی در اردبیل تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: سالانه ۱۴۶۰ تن گیاهان دارویی در استان تولید می‌شود و اقلیم متنوع اردبیل بستر مناسبی برای کشت انواع این گیاهان فراهم کرده است.
سالانه ۱۴۶۰ تن گیاهان دارویی در اردبیل تولید می‌شود

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، علی حسین احدی عالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: سالانه ۱۴۶۰ تن گیاهان دارویی در استان تولید می‌شود که این میزان نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در حوزه کشت گیاهان دارویی و ارزش‌افزوده بالای این بخش است.

وی با بیان اینکه توسعه کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های جهاد کشاورزی استان به شمار می‌رود، گفت: اقلیم متنوع اردبیل بستر مناسبی برای کشت انواع گیاهان دارویی فراهم کرده و با حمایت از کشاورزان، می‌توان این میزان تولید را در سال‌های آینده افزایش داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: در راستای نوسازی باغات میوه، تاکنون ۶۲۵ هزار نهال به‌صورت یارانه‌ای و در برخی موارد رایگان بین باغداران توزیع شده است که این اقدام نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری و جایگزینی باغات فرسوده با ارقام پربازده دارد.

احدی عالی در پایان یادآور شد: توزیع نهال‌های اصلاح‌شده و توسعه کشت گیاهان دارویی، گامی اساسی در جهت تحقق امنیت غذایی، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد کشاورزان استان است و این روند باقوت بیشتری ادامه خواهد یافت.

پربازدیدترین آخرین اخبار