ارائه خدمات اسکان وپذیرایی دانشگاه آزاد قزوین به زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۳۵۱۹

ارائه خدمات اسکان وپذیرایی دانشگاه آزاد قزوین به زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین از ارائه خدمات متنوع از جمله اسکان، پذیرایی، خدمات امدادی و اورژانس، مهدکودک و پارکینگ در موکب‌های «امام شهید» این دانشگاه به زائران مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد و گفت: این موکب‌ها از روز جمعه ۱۲ تیرماه آماده خدمت‌رسانی هستند.
دانشگاه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی ورسه‌ای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین از برپایی موکب‌های «امام شهید» برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد و گفت: دانشگاهیان استان قزوین نیز همگام با سایر اقشار جامعه، حضور در این عرصه را قلبی و ادای دین به آرمان‌های انقلاب اسلامی، شهدا و امام و مقتدای شهید خود می‌دانند و با تمام توان در خدمت به زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم معنوی خواهند بود.

وی افزود: موکب‌های «امام شهید» دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با استفاده از تمامی ظرفیت‌های خود خدمات متنوعی را به زائران ارائه خواهد کرد که شامل اسکان، پذیرایی، خدمات امدادی و اورژانس، مهدکودک، پارکینگ و سایر خدمات رفاهی است.

این مقام مسئول با اشاره به ظرفیت بالای موکب‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین بیان کرد: با توجه به قرارگیری واحدهای دانشگاهی قزوین، تاکستان و بوئین‌زهرا در مسیر ارتباطی شمال و شمال‌غرب کشور و جاده‌های اصلی منتهی به تهران، امکانات پیش‌بینی‌شده برای خدمت‌رسانی در واحدهای استان فراهم شده و تلاش داریم تا با برنامه‌ریزی دقیق، خدمات شایسته‌ای به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع قائد شهید ارائه شود.

ورسه‌ای عنوان کرد: موکب «امام شهید» از روز جمعه ۱۲ تیرماه آماده ارائه خدمات خواهد بود و دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با مشارکت ارکان خود و تشکل‌های فرهنگی و دانشجویی، بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی، تمام توان خود را برای میزبانی شایسته از زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم به‌کار خواهد گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار