پیش‌بینی تردد ۲ میلیون زائر از مرز خسروی/آخرین تمهیدات سپاه برای اربعین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۸۴۹۳

پیش‌بینی تردد ۲ میلیون زائر از مرز خسروی/آخرین تمهیدات سپاه برای اربعین

جانشین سپاه حضرت نبی‌اکرم(ع) استان کرمانشاه از پیش‌بینی تردد حدود ۲ میلیون زائر از مرز خسروی خبر داد و گفت: آخرین تمهیدات امنیتی، اسکان، بهداشت و خدمات فرهنگی برای میزبانی از زائران اربعین در نظر گرفته شده است.
23

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار قنبری جانشین سپاه حضرت نبی‌اکرم(ع) استان کرمانشاه، در سومین جلسه قرارگاه اربعین این سپاه که در شهرستان قصرشیرین برگزار شد، از بررسی آخرین وضعیت آمادگی‌ها، موضوعات امنیتی و روند اجرای برنامه‌های اربعین خبر داد و گفت: هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمات مطلوب به زائران انجام شده است.

وی افزود: در جریان این جلسه، مسائل و چالش‌های احتمالی شناسایی و با همکاری دستگاه‌های مسئول برای رفع آنها برنامه‌ریزی شد تا خدمات مورد نیاز زائران بدون وقفه و با کیفیت مناسب ارائه شود.

جانشین سپاه حضرت نبی‌اکرم(ع) استان کرمانشاه با اشاره به مسئولیت‌های سپاه در ایام اربعین، گفت: این نهاد در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی، مأموریت‌های خود را در حوزه‌های تأمین امنیت، اسکان، بهداشت، خدمات فرهنگی، پشتیبانی، مدیریت پارکینگ‌ها و همکاری با مواکب دنبال می‌کند.

قنبری تصریح کرد: تمامی امکانات سپاه برای خدمت‌رسانی به زائران بسیج شده تا زائران در مسیر رفت و بازگشت از عتبات عالیات، سفری ایمن، روان و همراه با آرامش را تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر خدمات پیش‌بینی شده در مرز خسروی، برای زائرانی که از مسیر استان کرمانشاه به سمت مرز مهران تردد می‌کنند نیز تمهیدات لازم از جمله اسکان و خدمات پشتیبانی در نظر گرفته شده است.

این مسئول با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود حدود ۲ میلیون زائر از مرز خسروی تردد کنند، گفت: آماده‌سازی پارکینگ‌ها، تأمین امکانات رفاهی در هر پارکینگ، استقرار مواکب و پیش‌بینی خدمات مورد نیاز در مسیر جاده برکت از مهم‌ترین برنامه‌های تدارک دیده شده برای میزبانی از زائران اربعین است.

پربازدیدترین آخرین اخبار