هدف‌گذاری مقاوم‌سازی ۱۰ هزار واحد روستایی در زنجان برای سال آینده
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۸۷۱۶

هدف‌گذاری مقاوم‌سازی ۱۰ هزار واحد روستایی در زنجان برای سال آینده

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان از هدف‌گذاری مقاوم‌سازی ۱۰ هزار واحد مسکونی روستایی برای سال آینده خبر داد و گفت: امسال پنج هزار و ۷۰۰ فقره تسهیلات برای این طرح پیش‌بینی شده است.
مقاوم سازی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا خواجه‌ای، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، با اشاره به روند مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان، از پیش‌بینی پنج هزار و ۷۰۰ فقره تسهیلات برای مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در سال جاری خبر داد و گفت: این تسهیلات با همکاری بانک‌های عامل در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه هدف اصلی از اجرای این طرح، افزایش میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی نسبت به سال‌های گذشته است، افزود: برای روستاهایی که در زمینه مقاوم‌سازی عقب‌ماندگی بیشتری دارند یا در معرض خطر گسل و زلزله قرار گرفته‌اند، برنامه‌ریزی ویژه‌ای انجام شده تا این واحدها در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، با تأکید بر اهمیت مقاوم‌سازی در کاهش خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه، به‌ویژه زلزله اظهار داشت: تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده در این حوزه نیازمند همراهی و مشارکت مردم است و بدون استقبال و همکاری روستاییان، اجرای کامل این برنامه‌ها امکان‌پذیر نخواهد بود.

خواجه‌ای با قدردانی از همراهی بانک‌های عامل، ذی‌نفعان، بخشداران و مدیرانی که در اجرای طرح مقاوم‌سازی همکاری می‌کنند، گفت: از همه دستگاه‌های مرتبط انتظار می‌رود در روند پرداخت تسهیلات و تسهیل امور متقاضیان، همکاری و سرعت عمل بیشتری داشته باشند.

وی به سابقه اجرای این طرح در استان اشاره کرد و گفت: روند مقاوم‌سازی مسکن روستایی از سال ۱۳۸۴ در زنجان دنبال می‌شود و برای سال آینده نیز مقاوم‌سازی ۱۰ هزار واحد مسکونی روستایی هدف‌گذاری شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: هدف بلندمدت این برنامه آن است که با کمک بانک‌های عامل و مشارکت مردم، طی هشت سال بخش عمده واحدهای مسکونی روستایی استان مقاوم‌سازی شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار