کد خبر:۱۴۳۲۲۰
سرپرست فرمانداري شيراز:
شهيدان رجايي و باهنر الگوهاي مديريتي ديني در طول 32 سال انقلاب اسلامي هستند
سرپرست فرمانداري شيراز شهيدان رجايي و باهنر را الگوهاي مديريتي ديني در طول 32 سال انقلاب اسلامي دانست و گفت: هفته دولت فرصت مناسبي است تا با ضمن تكريم ارزشهاي اين دو شهيد انقلابي، گزارشي از عملكرد دولت عدالت محور را نيز ارائه دهيم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمد بذرافشان امروز در مراسم افتتاح و كلنگ زني چندين پروژه عمراني در بخش زرقان شهرستان شيراز اظهار داشت: با افتتاح و بهره برداري از هر پروژه برگ زرين ديگري از خدمتگزاري دولتمردان در نظام مقدس جمهوري اسلامي به ثبت مي رسد.
وی شهيدان رجايي و باهنر را الگوهاي مديريتي ديني در طول 32 سال انقلاب اسلامي دانست و ادامه داد: هفته دولت فرصت مناسبي است تا با ضمن تكريم ارزشهاي اين دو شهيد انقلابي، گزارشي از عملكرد دولت عدالت محور را نيز ارائه دهيم.
سرپرست فرمانداري شيراز حفظ شان خدمتگزاري مردم ولايت مدار را يك افتخار براي مديران دولت عدالت محور نهم و دهم دانست و گفت: توجه به مناطق محروم و كم برخوردار خصوصا مناطق روستايي و محروميت زدايي از اين مناطق همواره يكي از شاخصه هاي برجسته نظام بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بوده است.
بذرافشان افزود: بر مديران دستگاه هاي اجرايي واجب است با تاسي گرفتن از منويات رهبر معظم انقلاب و سياستهاي دولت دكتر احمدي نژاد در زدودن غبار محروميت از جامعه گام هاي محكم و موثري بردارند چرا كه يكي از افتخارات دولت عدالت محور وزيدن رايحه خوش خدمت در جاي جاي ايران اسلامي است.
وي حمايت هاي مديريت ارشد استان فارس را يكي از عوامل تسريع در محروميت زدايي در شهرستان شيراز دانست و گفت: نبايد از وفاق و همدلي موجود بخصوص همراهي نمايندگان مردم شيراز در خانه ملت غافل باشيم زيرا اين همراهي و مشاركت مردمي در سرعت بخشيدن به اجراي پروژه ها بسيار تاثيزگذار بوده و بايد پذيرفت كه هر موفقيتي حاصل يك عزم جدي و اراده گروهي است.
بنابراین گزارش، در اين مراسم علاوه بر افتتاح چاه دوم آب رساني به 12 روستاي مجموعه كوركي و افتتاح پروژه هاي آب رساني به روستاهاي مجموعه سلطان آباد و روستاهاي تفيهان، عمليات بهسازي روستاهاي بخش زرقان از محل اعتبارات دهياري ها و ساخت مجموعه فرهنگي بافت قديم زرقان از توابع شهرستان شيراز نيز آغاز شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰