هشدار زرد هواشناسی در گیلان/ احتمال وقوع سیلاب و بازگشت موج گرمای شدید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۲۸۳۷

هشدار زرد هواشناسی در گیلان/ احتمال وقوع سیلاب و بازگشت موج گرمای شدید

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با فعال شدن یک سامانه ناپایدار، استان گیلان تا پنجشنبه در معرض رگبار، رعدوبرق و آبگرفتگی رودخانه‌ها قرار دارد. در عین حال، تقویت توده هوای گرم از روز جمعه، احتمال گرمازدگی و آتش‌سوزی جنگل‌ها را تا دوشنبه هفته آینده افزایش می‌دهد.
هواشناسی گیلان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد دادرس مدیرکل هواشناسی گیلان، آسمان گیلان را صاف تا نیمه ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: جیرنده با ۱۵ و لوشان با ۳۲ درجه سلسیوس به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت جریانات کم و بیش ناپایدار طی امروز چهارشنبه، ۳۱ تیر و فردا پنجشنبه، اول مرداد در منطقه دانست و افزود: طی این مدت، شاهد افزایش ابر و وزش باد و رگبار و رعد و برق و احتمال تگرگ خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و خاطرنشان کرد: یک سامانه ناپایدار از عصر امروز به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها فعال خواهد شد و احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و روان آب و طغیان رودخانه ها و... تا پنجشنبه فراهم است.

دادرس همچنین از تقویت توده هوای گرم در منطقه از جمعه دوم مرداد خبر داد و گفت: ماندگاری و تقویت توده هوای گرم و وزش باد جنوبی و روند افزایش دمای احساسی تا اواسط هفته آینده پیش بینی می شود.

وی با اشاره به افزایش پنج تا ۱۰ درجه ای متوسط دما در نواحی ساحلی و جلگه ای و ۱۰ تا ۱۵ درجه ای در ارتفاعات و دامنه ها، اضافه کرد: احتمال گرمازدگی و آتش سوزی جنگل ها و مراتع تا دوشنبه وجود دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار