اخذ ۵۰ میلیارد اعتبار برای توسعه شبکه آب و فاضلاب محلات ۱۳ گانه اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۴۴۱۸

اخذ ۵۰ میلیارد اعتبار برای توسعه شبکه آب و فاضلاب محلات ۱۳ گانه اردبیل

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: برای رفع مشکلات زیرساختی محلات ۱۳ گانه اردبیل ۵۰ میلیارد تومان اعتبار ملی جهت توسعه شبکه آب و فاضلاب این مناطق اخذ شد.
آب آب رسانی انشعاب

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی نیکزاد، نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در جریان دیدار با اهالی محله میراشرف در مسجد امیرالمؤمنین (ثمرینی‌ها)، پس از استماع مطالبات و دغدغه‌های ساکنان، موضوع توسعه شبکه آب و فاضلاب محلات ۱۳گانه اردبیل در اولویت پیگیری قرار گرفت.

وی افزود: پس از آن مکاتبات با مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای جهت اخذ ۵۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای اجرای پروژه فاضلاب‌کشی محلات ۱۳گانه اردبیل انجام شد.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در پی این مکاتبه، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز دستور لازم را برای بررسی، پیگیری و انجام اقدامات اجرایی در این زمینه صادر کرد.

وی‌گفت: این اقدام در راستای پیگیری مطالبات مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی برای توسعه زیرساخت‌های شهری اردبیل انجام شده و گامی در جهت تسریع اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب در محلات کم‌برخوردار این شهر به شمار می‌رود.

پربازدیدترین آخرین اخبار