شکست سناریوی تهدید دشمن در حماسه اربعین / نقش زیرساختهای جدید در روانسازی حرکت زائرین + فیلم
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی نوشاد، خبرنگار SNNTV در برنامه «راس یک» با اشاره به شکست سناریوی تهدید دشمن در حماسه اربعین امسال گفت: با وجود حملات و تهدیدهای اخیر دشمن و حمله به مرز شلمچه و داخل خاک عراق، استقبال زائران اربعین و آمار تردد از مرزها نه تنها کاهش نیافت، بلکه در بعضی مناطق با افزایش همراه بوده است.
وی افزود: تردد زائران اربعین امسال از مرز مهران تاکنون از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذشت و در بعضی از روزها شاهد رشد ۲۱ درصدی تردد نسبت به روزهای مشابه در سال گذشته هستیم. همچنین در مرزهای خوزستان بیش از ۱ میلیون و ۴۲۸ هزار و در مرز خسروی ۶۹۹ هزار تردد به ثبت رسیده است.
خبرنگار SNNTV با اشاره به نقش زیرساختهای جدید در روانسازی حرکت زائران تصریح کرد: فعالیتهای زیرساختی مثل احداث ۲۱ کیلومتر مسیر چهارخطه جدید در محور ایلام به مهران باعث کاهش چشمگیر صفهای طولانی و روانسازی حرکت زائران نسبت به سالهای گذشته شده است.
نوشاد در پایان با اشاره به ضرورت توسعه زیرساختها در مرزهای جدید خاطرنشان کرد: با این وجود برای ساماندهی بهتر سفر اربعین نیازمند توسعه زیرساختها در مرزهای جدیدی همچون سومار کرمانشاه، چیلات و هلاله شمالی در ایلام هستیم.