جاماندگان اربعین در ۲۰۰ نقطه خراسان جنوبی با شعار «لبیک یا حسین(ع)» پیاده روی کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۷۵۱۵

جاماندگان اربعین در ۲۰۰ نقطه خراسان جنوبی با شعار «لبیک یا حسین(ع)» پیاده روی کردند

مراسم جاماندگان اربعین حسینی همزمان با سراسر کشور، امروز در بیش از ۲۰۰ نقطه شهری و روستایی خراسان جنوبی آغاز شد و عزاداران حسینی در بیرجند با حضور پرشور، دسته‌های خود را به یاد شهیدان انقلاب و با سرودن شعارهای مرگ بر آمریکا و اسرائیل، حماسه‌ای ماندگار آفریدند.
بیرجند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، مراسم جاماندگان اربعین حسینی صبح امروز با حضور گسترده و کم نظیر مردم خراسان جنوبی در بیش از ۲۰۰ نقطه از شهرها و روستاهای این استان آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

 

در مرکز استان، عزاداران حسینی از ساعت ۸ صبح، همزمان با سایر نقاط کشور، از میدان آزادی بیرجند به حرکت درآمده و با سردادن شعارهای «لبیک یا حسین(ع)»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، ارادت خود به سرور و سالار شهیدان و انزجار از دشمنان نظام را به نمایش گذاشتند.

حضور باشکوه مردم ولایتمدار بیرجند، صحنه های زیبایی از همبستگی و غیرت دینی را خلق کرد؛ عزاداران با در دست داشتن تصاویر رهبر شهید انقلاب و پرچم‌های سرخ «یا لثارات الحسین(ع)»، بر خونخواهی شهیدان تأکید کرده و فریاد انتقام از دشمنان اسلام و ایران را سر دادند.

 

این مراسم که با نوحه سرایی و عزاداری موکب های مردمی همراه است، جلوهای از بصیرت و وفاداری امت حسینی به آرمانهای انقلاب و مقاومت محسوب می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار