دستگیری ۲۱ مزدور موساد توسط اداره کل اطلاعات استان کرمان / تداوم مجاهدتهای سربازان گمنام امام زمان (عج) در بزرگترین استان کشور
وزارت اطلاعات اعلام کرد: ۲۱ مزدور مرتبط با سرویس جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی (موساد) در سلسله اقدامات اطلاعاتی- عملیاتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) در ادارهکل اطلاعات استان کرمان شناسایی و بازداشت شدند.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، وزارت اطلاعات اعلام کرد: ۲۱ مزدور مرتبط با سرویس جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی (موساد) در سلسله اقدامات اطلاعاتی- عملیاتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) در ادارهکل اطلاعات استان کرمان شناسایی و بازداشت شدند.
این مزدوران اطلاعاتی از مراکز حساس و طبقهبندی شده در حوزههای نظامی، پدافندی را جمعآوری و برای این سرویس میفرستادند.
سربازان گمنام امام زمان (عج) چهار نفر از اشرار مسلح را هم در استان شناسایی و بازداشت کردند و از آنها شماری سلاح، مهمات جنگی و شکاری کشف و ضبط شده است.
همچنین در ادامه پیگیری برخورد قاطعانه وزارت اطلاعات با مزدوران فعال و اصلی کودتای دیماه ۱۴۰۴، از ۵ نفر از عناصر مسلح بازداشت شده این کودتا، ۴ قبضه سلاح جنگی، کشف و ضبط و برای رسیدگی تحویل دستگاه قضایی شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا