پایان تصرف غیرقانونی ۴۶ هکتار از اراضی منطقه آزاد قشم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۰۵۰۰

پایان تصرف غیرقانونی ۴۶ هکتار از اراضی منطقه آزاد قشم

رئیس پلیس امنیت اقتصادی هرمزگان از رفع تصرف بخشی از اراضی ملی به مساحت بیش از ۴۶ هکتار و به ارزش ۶ هزار میلیارد تومان متعلق به منطقه آزاد قشم خبر داد.
قشم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمدعلی عزتی رئیس پلیس امنیت اقتصادی هرمزگان اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان و فرماندهی انتظامی شهرستان قشم، در پی انجام اقدامات اطلاعاتی، از تصرف غیرقانونی اراضی ملی توسط افرادی سودجو در یکی از مناطق روستایی شهرستان مطلع شدند و بررسی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

 

وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی و فرماندهی انتظامی شهرستان قشم، با هماهنگی قضایی و همکاری منطقه آزاد قشم و کارشناس قوه قضائیه، در قالب یک تیم کارشناسی به محل اعزام شدند.

 

این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران پس از انجام تحقیقات میدانی و جمع‌آوری مستندات لازم دریافتند بخشی از اراضی ملی به مساحت ۴۶۶ هزار و ۲۹۲ مترمربع، متعلق به منطقه آزاد قشم، توسط چند نفر از اهالی روستا به‌صورت غیرقانونی و از طریق حصارکشی و ایجاد خاکریز تصرف شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی هرمزگان ارزش اراضی رفع تصرف‌شده را بنا بر اعلام کارشناسان اقتصادی، ۶ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با هماهنگی دستگاه قضایی و سایر سازمان‌های ذی‌ربط، عملیات رفع تصرف این اراضی انجام شد.

 

سرهنگ عزتی با اشاره به شناسایی دو متهم در این پرونده تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.

 

وی در پایان تأکید کرد: حفظ و صیانت از بیت‌المال، اراضی ملی و منابع طبیعی در برابر متجاوزان و سودجویان همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و برابر قانون با متصرفان غیرقانونی برخورد خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار