۴۰ پروژه در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی در چهارمحال و بختیاری افتتاح خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۲۷۰۸

۴۰ پروژه در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی در چهارمحال و بختیاری افتتاح خواهد شد

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در مجموع ۱۶۱ پروژه در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان وجود دارد که با پیگیری‌های انجام‌شده، ۳۰ پروژه در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و ۴۰ پروژه دیگر نیز امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
استاندار چهارمحال و بختیاری

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری، امروز در حاشیه سی و نهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش استان که به صورت همزمان و وبیناری با کشور در حال برگزاری است، اظهار کرد: با توجه به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶، باید آمادگی لازم در حوزه آموزش و پرورش وجود داشته باشد تا سال تحصیلی جدید با آمادگی مناسب آغاز شود.

 

مردانی با اشاره به محور‌های مورد توجه در حوزه تعلیم و تربیت تصریح کرد: نهضت توسعه عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی، دو شاخص مهم در آموزش و پرورش هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

 

وی با اشاره به پروژه‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در مجموع ۱۶۱ پروژه در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان وجود دارد که با پیگیری‌های انجام‌شده، ۳۰ پروژه در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با تلاش مجموعه همکاران، ۴۰ پروژه دیگر نیز امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مردانی با اشاره به برگزاری سی و نهمین اجلاس سراسری رؤسای آموزش و پرورش کشور خاطرنشان کرد: برگزاری این اجلاس به صورت سراسری، آمادگی لازم را برای مدیران کل آموزش و پرورش، معاونان و رؤسای نواحی و مناطق ایجاد خواهد کرد.

 

وی افزود: ان‌شاءالله در جلسه آتی شورای آموزش و پرورش استان نیز به همین موضوعات پرداخته خواهد شد.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله در اول مهر، دانش‌آموزان، فرهنگیان و اولیای دانش‌آموزان بدون دغدغه وارد سال تحصیلی جدید شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار