انجام پژوهش‌هاي علمي در بررسي وضعيت درياچه اروميه ضروري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۴۰۶
رئيس دانشگاه تبريز:

انجام پژوهش‌هاي علمي در بررسي وضعيت درياچه اروميه ضروري است

رئيس دانشگاه تبريز گفت: پژوهش‌هاي علمي در بررسي وضعيت درياچه اروميه بايد در اولويت قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، دكتر محمد تقي علوي امروز در نشست خبري در خصوص وضعيت درياچه اروميه گفت: با توجه به اهميت موضوع درياچه اروميه از چندي قبل دانشگاه تبريز اقدام به تشكيل كميته علمي دائمي بررسي وضعيت درياچه اروميه در اين دانشگاه كرده و اين كميته تاكنون چندين جلسه منظم در اين خصوص برگزار كرده است.
 
وي در ادامه هدف از تشكيل اين كميته را بررسي علمي وضعيت اين درياچه، ارزيابي ابعاد زيست محيطي درياچه اروميه و ارائه نظرات كارشناسي در اين زمينه عنوان كرد و افزود: با توجه به پتانسيل هاي علمي دانشگاه تبريز و بهره مندي از وجود اساتيد برجسته و صاحب نام با تشكيل اين كميته تلاش شده تا وضعيت درياچه از ابعاد مختلف مورد بررسي قرار گيرد.

رئيس دانشگاه تبريز به گستردگي ابعاد تغييرات وضعيت درياچه اروميه اشاره و تصريح كرد: بر همين اساس تلاش شده به منظور بررسي وضعيت درياچه اروميه از منظرهاي مختلف از وجود اساتيد دانشكده هاي مختلف اين دانشگاه از جمله علوم طبيعي، فني و مهندسي، عمران، كشاورزي، علوم انساني، اجتماعي و شيمي در رشته هاي مختلف از جمله كشاورزي، جغرافيا،‌ فني و مهندسي و زيست محيطي استفاده شود.
 
علوي اقدام براي انجام كارهاي پژوهشي، اولويت بندي طرح هاي كوتاه مدت، بلند مدت و ميان مدت جهت احيا و شادابي درياچه اروميه را از برنامه هاي ديگر اين كميته علمي اعلام كرد و بيان داشت: در اين كميته علاوه بر ارائه پيشنهادات جديد، راهكارهاي ارائه شده براي نجات درياچه اروميه نيز مورد بررسي قرار مي گيرد.
 
وي با اشاره به شرايط اقليمي و زيست محيطي حاكم بر اين درياچه خاطرنشان كرد: هر اقدامي براي رسيدگي به وضعيت درياچه اروميه بايد با همكاري صاحب نظران، كارشناسان و دستگاه هاي قانون گذار و اجرايي در كنار هم صورت گيرد كه تشكيل اين كميته زمينه لازم را مي تواند در اين خصوص براي هماهنگي هاي لازم و ضروري براي نجات درياچه اروميه فراهم كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار