کد خبر:۱۴۴۵۲۵۹
در مراسم تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری استان تهران؛
حجتالاسلام خلیلی: قوه قضاییه کسانی را که با دشمن همکاری میکردند را به سزای اعمال خود رساند/ هدف قوه قضاییه فقط و فقط عدالت است + فیلم
معاون اول قوه قضائیه گفت: قوه قضاییه کسانی را که با دشمن همکاری میکردند را به سزای اعمال خود رساند؛ این همان آرامش بخشی است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام خلیلی، معاون اول قوه قضاییه در مراسم تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان دیدید کسانی که با دشمن همکاری میکردند، مخل امنیت و نظم جامعه شده بودند و مردم نگران بودند که آنانی که از داخل با دشمن همکاری میکنند ناآرامی را تشدید کنند. چه اقدامی انجام شد؟ ظرف مدت کوتاهی قوه قضاییه اقدامات بسیار بزرگی انجام داد و توانست آن کسانی را که از داخل با دشمن همکاری میکردند و ناآرامی وسیعی در بین مردم بهوجود آورده بودند، به سزای اعمالشان برساند و این آرامش را به جامعه بازگرداند. این اقدام آرامشبخش است.
هدف قوه قضاییه فقط و فقط عدالت است و عدالت/ عدالت یعنی آرامبخشی در بین مردم
لینک کپی شد
گزارش خطا