کشف ۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق در شرق تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۵۷۳۱

کشف ۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق در شرق تهران

پلیس امنیت اقتصادی از کشف ۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق در شرق تهران خبر داد.
مرغ

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی انجام اقدامات فنی و پلیسی و با استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ موفق به شناسایی محل نگهداری مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق در یکی از سردخانه‌های محدوده تهرانپارس شدند.

وی افزود: بررسی‌های تخصصی مأموران نشان داد یک سردخانه در شرق تهران به محل نگهداری کالا‌هایی تبدیل شده که خارج از ضوابط قانونی و بدون ارائه اسناد و مدارک معتبر در آنجا نگهداری می‌شود؛ از این رو موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیم عملیاتی پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و اطمینان از صحت موضوع، محل مورد نظر را شناسایی و با هماهنگی‌های لازم، در یک عملیات غافلگیرانه وارد عمل شدند.

افشاری تصریح کرد: در جریان این عملیات، مأموران ضمن بازرسی دقیق از سردخانه، موفق به کشف و توقیف حجم قابل توجهی مرغ منجمد شدند که بررسی‌های اولیه نشان داد این کالا‌ها قاچاق بوده و برای نگهداری و عرضه آنها هیچ‌گونه اسناد و مدارک قانونی ارائه نشده است.

وی با اشاره به حجم قابل توجه محموله مکشوفه خاطرنشان کرد: در این عملیات در مجموع ۱۱۶ تن مرغ منجمد برزیلی قاچاق کشف و توقیف شد که کارشناسان ارزش ریالی آن را بیش از ۲۰ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

این مقام انتظامی با تأکید بر عزم جدی پلیس امنیت اقتصادی برای مقابله با قاچاق کالا اظهار داشت: قاچاق کالا علاوه بر ایجاد اخلال در چرخه اقتصادی کشور، موجب برهم خوردن نظم بازار و تضییع حقوق فعالان اقتصادی قانونمند می‌شود؛ بر همین اساس پلیس با اشراف اطلاعاتی و اقدامات عملیاتی، شناسایی و برخورد با شبکه‌ها و عوامل قاچاق را با جدیت دنبال می‌کند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ تأکید کرد: اجازه نخواهیم داد افراد سودجو با سوءاستفاده از ظرفیت‌های موجود و نگهداری کالا‌های قاچاق در انبار‌ها و سردخانه‌ها، نظم اقتصادی و امنیت بازار را تحت تأثیر قرار دهند و در صورت شناسایی هرگونه فعالیت غیرقانونی، برخورد پلیس قاطع، قانونی و بدون اغماض خواهد بود.

افشاری در پایان گفت: در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و متهم دستگیرشده به همراه کالا‌های مکشوفه برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار