کشف لاشه یک قلاده پلنگ در رودخانه خرسان شهرستان لردگان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۷۹۷۸

کشف لاشه یک قلاده پلنگ در رودخانه خرسان شهرستان لردگان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از کشف لاشه یک قلاده پلنگ در رودخانه خرسان در مناطق آزاد شهرستان لردگان، مرز چهارمحال و بختیاری با کهکیلویه و بویراحمد خبر داد.
لاشه یوز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن کریمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: در پی پایش‌های میدانی محیط‌زیست و منایع طبیعی در شهرستان لردگان، لاشه یک قلاده پلنگ از گونه‌های شاخص و ارزشمند استان در رودخانه خرسان و در محدوده مناطق آزاد «طلایه» شهرستان لردگان مرز چهارمحال و بختیاری با کهکیلویه و بویراحمد کشف شد.

 

وی افزود: لاشه جهت انجام کالبدگشایی، به کلینیک تخصصی حیات وحش استان منتقل شد با توجه به وجود لاشه در رودخانه خرسان علت مرگ این گونه ارزشمند و موقعیت دقیق مرگ آن در حال بررسی است. 

 

کریمی ادامه داد: انجام کالبدگشایی و بررسی‌های دقیق کارشناسی برای تعیین علت دقیق مرگ این پلنگ در دستور کار تیم‌های متخصص کلینیک حیات وحش قرار دارد.

 

وی بیان کرد: پس از اتمام فرآیند کالبدگشایی و تکمیل گزارش‌های تخصصی، نتایج مربوط به علت مرگ این گونه ارزشمند از طریق مبادی رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار