بهره‌برداری از ۳۱ پروژه آب و فاضلاب در فارس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۸۸۸۶

بهره‌برداری از ۳۱ پروژه آب و فاضلاب در فارس

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس گفت: همزمان با هفته دولت، ۳۱ پروژه آب و فاضلاب با اعتبار ۴ هزار و ۷۳۳ میلیارد ریال در ۲۰ شهرستان استان به بهره‌برداری رسید و ۴۴ هزار و ۱۰۰ خانوار از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند شدند.
آبفا

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی شبانی اظهار داشت: این پروژه‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های تأمین و توزیع آب شرب، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی، تقویت تأسیسات آبرسانی و توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در تأسیسات فاضلاب اجرا شده است.

وی افزود: با بهره‌برداری از این طرح‌ها، زیرساخت‌های خدمات‌رسانی در ۱۸ شهر و ۸۳ روستای استان فارس ارتقا یافته و ظرفیت جدیدی برای ارائه خدمات پایدار در حوزه آب و فاضلاب ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس با اشاره به اجرای پروژه‌های بخش آب گفت: در این بخش ۱۲۶ کیلومتر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع آب توسعه یافته یا اصلاح شده و همچنین هفت مخزن بتنی با مجموع ظرفیت یک‌هزار و ۳۵۵ مترمکعب احداث شده است.

شبانی ادامه داد: برای تقویت منابع تأمین آب نیز ۱۲ حلقه چاه حفر و ۱۳ حلقه چاه تجهیز شده و چهار ایستگاه پمپاژ نیز احداث شده است؛ همچنین ۶.۵ کیلومتر عملیات برق‌رسانی برای تکمیل زیرساخت‌های آبرسانی این مناطق انجام شده است.

وی اعتبار اجرای پروژه‌های بخش آب را ۴ هزار و ۳۳۳ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این طرح‌ها در مجموع زمینه بهره‌مندی ۳۰ هزار و ۹۲۰ خانوار را فراهم کرده و موجب تقویت بخشی از زیرساخت‌های آبرسانی در شهر‌ها و روستا‌های هدف شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس درباره پروژه شاخص بخش فاضلاب نیز گفت: نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ کیلوواتی تصفیه‌خانه فاضلاب شهر نی‌ریز با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال احداث و به شبکه سراسری برق متصل شد.

شبانی افزود: با بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی، جمعیتی معادل ۱۳ هزار و ۲۰۰ خانوار از مزایای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

وی توسعه انرژی‌های پاک در تأسیسات آب و فاضلاب را یکی از رویکرد‌های مهم این شرکت دانست و گفت: استفاده از انرژی خورشیدی علاوه بر تأمین بخشی از انرژی مورد نیاز تأسیسات فاضلاب، موجب افزایش بهره‌وری، مدیریت هزینه‌های انرژی و حرکت به سمت استفاده بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌شود.

مدیرعامل آبفا فارس خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه‌ها در نقاط مختلف استان، بیانگر رویکرد شرکت در توسعه متوازن زیرساخت‌های آب و فاضلاب است و در مجموع ۲۰ شهرستان، ۱۸ شهر و ۸۳ روستای فارس را دربرمی‌گیرد.

شبانی گفت: مجموعه پروژه‌های هفته دولت تنها طرح‌های عمرانی نیستند، بلکه بخشی از برنامه آبفا فارس برای افزایش تاب‌آوری شبکه‌ها، تقویت زیرساخت‌های تأمین و توزیع آب، بهبود خدمات‌رسانی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در استان به شمار می‌روند.

وی افزود: شرکت آبفا فارس تلاش دارد با اولویت‌بندی طرح‌ها و تمرکز منابع بر پروژه‌های اثرگذار، روند توسعه، نوسازی و تقویت زیرساخت‌های آب و فاضلاب استان را با جدیت دنبال کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار