دستگیری ۳ سوداگر مرگ با ۱۸ کیلو هروئین در مشگین‌شهر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۰۰۶

دستگیری ۳ سوداگر مرگ با ۱۸ کیلو هروئین در مشگین‌شهر

فرمانده انتظامی اردبیل از دستگیری ۳ سوداگر مرگ و کشف ۱۷ کیلو و ۶۵۰ گرم هروئین در مشگین‌شهر خبر داد.
دستگیری ۳ سوداگر مرگ با نزدیک به ۱۸ کیلو هروئین در مشگین‌شهر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جواد تقوی، فرمانده انتظامی استان اردبیل اظهار داشت: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان مشگین‌شهر با همکاری اطلاعاتی و پشتیبانی عملیاتی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر اردبیل، موفق شدند در عملیات هوشمندانه و مقتدرانه پلیسی، ۳ قاچاقچی مواد مخدر و سوداگر مرگ را در شهرستان مشگین‌شهر دستگیر کنند.

وی با اشاره به کشف ۱۷ کیلو و ۶۵۰ گرم هروئین، افزود: این مقدار هروئین در بازرسی از خودروی مورد استفاده سوداگران مرگ و منزل مسکونی یکی از سوداگران مرگ کشف و ۳ دستگاه سواری مورد استفاده سوداگران مرگ توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه سوداگران مرگ با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند، گفت: مواد مخدر کشف شده از یکی از استان‌های شمال غرب کشور تهیه شده بود.

تقوی با قدردانی از مشارکت مردم با پلیس در مبارزه بی‌امان و قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر، از تلاش ایثارگونه و جهادی و همت مسئولانه پلیس در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر خبر داد و تصریح کرد: تلفن ۱۱۰ و ۱۳۰ پلیس آماده دریافت گزارش‌های مردمی در رابطه با فعالیت‌های مجرمانه قاچاقچیان مواد مخدر است.

پربازدیدترین آخرین اخبار