دومین کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری افتتاح شد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۲۷۵

دومین کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری افتتاح شد + فیلم

دومین کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری در ۲ بخش نمایشگاهی و نمایش میدانی در سالن ورزشی شهدای دانش‌آموز شهرکرد آغاز به کار کرد.
شهرکرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دومین کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری در ۲ بخش نمایشگاهی و نمایش میدانی در سالن ورزشی شهدای دانش‌آموز شهرکرد از شنبه ۲۰ شهریورماه با شعار «از بام ایران، دیار غیرت و شهادت با شهیدان برمی‌خیزیم» آغاز به کار کرد و تا ۱۰ شب ادامه خواهد داشت. 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، در حاشیه افتتاحیه این کنگره گفت: روحیه غیرت، مقاومت، شجاعت ملت ایران به برکت شهدا نصیب مردم ایران شده است تا حدی که در کشورهای مختلف ضرب‌المثل شده‌اند.

 

وی افزود: مجالس شهدا و نوشتن خاطرات این جوانان از زمان امام خمینی مورد توجه بود چراکه معتقد بود این خاطرات سبب می‌شود روحیه ایثار و از خودگذشتگی دوبار وارد جامعه شود و امروز می بینم که این ایثار و از خودگذشتگی میان بازاریان و کارمندان ما هم دیده می‌شود.

سردار علی افضلی فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم علیه السلام در ادامه این برنامه با اعلام رمز «یا امیرالمومنین علیه السلام»، دستور اعزام ۲۰ گروه جهادی به مناطق کمتر برخوردار استان چهارمحال و بختیاری و شروع رزمایش جهادگران فاطمی ۶ را صادر کرد.

وی افزود: امروز ۳۰۰ نفر از جهادگران برادر و خواهر در قالب ۲۰ گروه جهادی به نیابت از شهدای والامقام عازم خدمت رسانی در مناطق کمتر برخوردار استان شدند.

سردار افضلی بیان کرد: گروه‌های جهادی اعزامی در عرصه‌های پزشکی، دامپزشکی، عمرانی، آموزشی و فرهنگی خدمت رسانی می‌کنند.

در ادامه مردم و مسئولان از حدود ۱۰۰ غرفه و نمایش میدانی«مهتاب، من و مین» که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامه ریزی شده بود بازدید کردند.

در ادامه گزارش ویدیویی از بخش‌های مختلف دومین کنگره ملی شهدای استان را مشاهده خواهید کرد؛

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار