رشد ۲۷ درصدی اعتبارات اهواز در سال ۱۴۰۵ / بیشترین اعتبار به آموزش و پرورش و حمل‌ونقل اختصاص یافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۵۷۵

رشد ۲۷ درصدی اعتبارات اهواز در سال ۱۴۰۵ / بیشترین اعتبار به آموزش و پرورش و حمل‌ونقل اختصاص یافت

فرماندار اهواز، از اختصاص ۱۳ هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال اعتبار به این شهرستان در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این اعتبارات از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، سه درصد صادرات نفت و گاز و قانون استفاده متوازن تأمین شده و نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد رشد داشته است.
افزایش اعتبارات خوزستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی بویری فرماندار اهواز روز یکشنبه ۲۲ شهریور در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص اعتبارات اختصاص‌یافته در سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: در سال جاری مجموعاً ۱۳ هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، سه درصد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی و همچنین اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور به شهرستان اهواز اختصاص یافته است.


وی افزود: از مجموع اعتبارات اختصاص‌یافته، ۹ هزار و ۸۲۴ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال مربوط به اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی و سه درصد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی و ۴ هزار و ۱۴۵ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال نیز مربوط به اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، استانی و متوازن یک شهرستان اهواز است.


فرماندار اهواز با اشاره به رشد ۲۷ درصدی اعتبارات سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته گفت: بیشترین میزان اعتبارات به ترتیب به فصل‌های آموزش و پرورش، حمل‌ونقل و مدیریت یکپارچه منابع آب، خاک و پوشش گیاهی اختصاص یافته است.


وی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان افزایش و رشد اعتبارات امسال در فصل‌های مسکن، آموزش و پرورش، صنعت و معدن و فرهنگ و هنر رقم خورده است.


بویری با تأکید بر ضرورت استفاده هدفمند از منابع مالی اختصاص‌یافته، گفت: اولویت اصلی در تخصیص اعتبارات، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام در سطح شهرستان اهواز است تا با بهره‌برداری از این طرح‌ها، زمینه ارائه خدمات بهتر و ارتقای زیرساخت‌های شهرستان فراهم شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار